2821
2789
عنوان

کمک

62 بازدید | 5 پست

من وسواس فکری دارم برای هرچیزی هرچقدر هم دلیل بیارن به مغز من فرو نمیره 

مثلا یک هفته قبل خواب دیدم هر چقدر تعبیر کردن میگن خیلی خوبه ولی من بازهم نگرانم در موردش لطفا کمکم کنین راهنمایی کنین منو محض رضای خدا 😔😔😔

مشاوره 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

روانشناس 

الان بهت برنخوره 

همه ما آدما یه برهه از زندگیمون بهش احتیاج پیدا میکنیم

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روانشناس  الان بهت برنخوره  همه ما آدما یه برهه از زندگیمون بهش احتیاج پیدا میکنیم

میدونی با اینکه خوابم و همه میگن خیلی خوبه ولی به خاطر اون استرس دارم یه هفته هست 

میدونی با اینکه خوابم و همه میگن خیلی خوبه ولی به خاطر اون استرس دارم یه هفته هست 

ب خدا اعتقاد داری؟

اگه آره 

وضو بگیر 

بشین دو صفحه قرآن بخون

صدقه بده 

هروز ۳ تا آیت الکرسی بخون و فوت کن ب خودت و عزیزان و ب خدا بگو خدایا خوندم که ازم محافظت کنیاااا 

عزیز دلم خدا بزرگترین محافظ 

قدرتمندترین موجود 

و مهربونترینه 

اون که دوست داره قطعا 

فقط کافیه تو بهش با اینکارا خودتو نزدیک کنی 

تا ببینی چجوری آرامش میگیری 😉😌

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.