2777
2789
عنوان

سفید کردن پوست

198 بازدید | 16 پست

سلام خانومای گل شما روشی بلدین واسه سفید کردن پوست ؟ 

من کل بدنم سفید ب غیر از از دستام یعنی از مچ دستم تا وسط بازوهام تیره است و نمیدونم چرا فقط این قسمت میشه اگه راهی رو امتحان کردین و جواب گرفتین کمکم کنید؟🙏😀

لایه برداری و اسکراب 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بگین واسه صورت چه جوری میشه لایه برداری کرد

اسکراب مخصوص صورت هس خیلی خوبه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
از کجا بگیرم؟خودم درست کنم؟پوستم نیمه چربه

ن عزیزم لوازم آرایشی فروشی ها و داروخونه ها دارن

نه اسکراب به روی دستت نزن شب به شب کرم هلث نوشن با آبرسان قاطی کن به دستت بزن بخواب .رفتنی هم بیرون ...

فقط یه سوال چرا اسکراب ب دستم نزنم؟ ینی ضرر داره؟

چی هست؟😅کجا انجام میدن؟

سرچ کن تو نت میبینی 

ی چیزیه مثل نمکه شايدم واقعا نمکه با لوسیون های نرم کننده قاطیش کردن و تونو میکشی رو پوست یخورده هم میسوزونه رو پوستت ماساژ میدی و پوستت نرم و لایه برداری میشه خیلی حس خوبی داره