2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

توک توکم

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
نازی😍 حالا من دلم نمیاد. پرنده بذارم توقفس حتی اینا که عادت دارن  همش حس می کنم ظلم بهشون می ...

اخیی

اینارو  دوستم هدیه داد

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙
اخیی اینارو  دوستم هدیه داد

برا منم خواهرم داد که از دست بچه هاش در امان بمونن😅

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

ای جااااانم منم دارم در قفس باز مونده بود دست به یکی کردن فرار کنن.نر در رفت ماده رو گرفتم..به بدبختی با اون جفتش کرده بودم خیلی دعوا میکردن حالا حوصله ندارم هنو نر بخرم جفت بشن اینم تنهامونده

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
ای جااااانم منم دارم در قفس باز مونده بود دست به یکی کردن فرار کنن.نر در رفت ماده رو گرفتم..به بدبخت ...

اخی گناه داره

چطور می تونی از این گوگولیا بترسی آخه😂 خیلی نازن

ا هرچی حیوونه میترسم🤦🏻‍♀️ کلیی اذیتم میکنن ی بار اینقدر جیغ زدم حالم بد شد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز