خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی... مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی ببینی بسوزی😎 من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
برا منم خواهرم داد که از دست بچه هاش در امان بمونن😅
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
ای جااااانم منم دارم در قفس باز مونده بود دست به یکی کردن فرار کنن.نر در رفت ماده رو گرفتم..به بدبختی با اون جفتش کرده بودم خیلی دعوا میکردن حالا حوصله ندارم هنو نر بخرم جفت بشن اینم تنهامونده
سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏