naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان بیاین😭😭😢😢😢😢 73 بازدید | 6 پست من دندونم خیلی دردمیکنه ب عصب رسیده دگزا زدم امروز اما اثرنداشت حالا میخام برم یه دوش بگیرم بنظرتون دردم بیشتر میشه؟یان؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1400/07/04 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زری_میم عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 6692 دردت همون فقط یکم ارامش شاید من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕
baharaaaaaa عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1565 نمیدونم عزیزم ولی چایی تازه دم با نکم حل کن قرقره کن یکمم آویشن بریزی توش خوبه نباید قورت بدی قرصم میتونی بخوری
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 نمیدونم عزیزم ولی چایی تازه دم با نکم حل کن قرقره کن یکمم آویشن بریزی توش خوبه نباید قورت بدی قرصم م ... چایی نمک و انجام دادم خوب نشدم کلافم میخاسم برم حمام میترسم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
baharaaaaaa عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1565 چایی نمک و انجام دادم خوب نشدم کلافم میخاسم برم حمام میترسم با یه بار که جواب نمیده روزی سه بار تا وقتی که عفونت دندونت خوب بشه و بتونی بری درستش کنی قرص بخور همراه بااین کار،دوش فک نکنم بخواد اذیتی بکنه برو
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 با یه بار که جواب نمیده روزی سه بار تا وقتی که عفونت دندونت خوب بشه و بتونی بری درستش کنی قرص بخور ه ... انجام دادم کل دیروز جوری ک زبونم دیگ بی حس شده بود مرسی گلم❤💋 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
baharaaaaaa عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1565 انجام دادم کل دیروز جوری ک زبونم دیگ بی حس شده بود مرسی گلم❤💋 عیبی نداره ولی یهو اثرمیکنه و راحت میشی فدات😘❤