2777
2789

رژیم بگیر  قرص عوارض داره 

ولی دکتر به خوهر شوهرم  قرص چایی سبز و قهوه  سبز  داده بود  همراه  رژیمش  استفاده  کنه

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

عزیزدلم خواهرانه میگم هرگونه قرص لاغری یاچاقی داری عوارض هورمونی جنسی مخالفه وهمینطور اعتیادآوره وموقتی وبعدازقطع قرص مجددا چربی اشباع شده برمیگرده فقط تامیتووونی پیاده روی کن توخونه توحیاط توپارک خیابون هرجا

من خودم باتوجه به تجربه ام بهت میگما روزی ۳ساعت فقط راه بری ماهی ۵کیلو کم میکنی گلم بدون رژیم ودارو 

موفق وسلامت باشی عزیزکم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفاااا قرص نخور ب هیچ عنوان فقط رژیم و ورزش 

خودم با رژیم و ورزش ۲۸ کیلو کم کردم 

چندی عزیزم؟

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
لطفاااا قرص نخور ب هیچ عنوان فقط رژیم و ورزش  خودم با رژیم و ورزش ۲۸ کیلو کم کردم  ...

من الان 10کیلو میخوام لاغر بشم

و اصلا اراده برای نخوردن غذا ندارم. وگرنه ورزش میکنم 

مشکلی با ورزش ندارم. 

مشکلم اینه که به هیچ وجه نمیتونم نخورم

کلی رفتم پیش متخصص رژیم غذایی داده ولی بی فایده بوده... 

من الان 10کیلو میخوام لاغر بشم و اصلا اراده برای نخوردن غذا ندارم. وگرنه ورزش میکنم  مشکلی با ...

ی هفته ای رژیم بگیری ام عادت نمیکنی؟😆😆

عزیزدلم خواهرانه میگم هرگونه قرص لاغری یاچاقی داری عوارض هورمونی جنسی مخالفه وهمینطور اعتیادآوره ومو ...

من واقعا زمانش رو ندارم حتی هر روز ورزش کنم. 

اگر بخوام وقت بذارم مثلا با ضرب و زور روزی یکساعت برم پیاده روی یا باشگاه. بیشتر از اون بخاطر مشغله کاریم فرصت ندارم 

وگرنه خب با روزی 3ساعت بله بعید نیست 

ی هفته ای رژیم بگیری ام عادت نمیکنی؟😆😆

یه هفته ؟

من یکماه تو رژیم بودم، عذاب بود😐😂 

نمیتونم نخورم... مشکلم خیلی ریشه ایه!

حتی یکاری کردم تو یخچال هیچی نباشه دیدم از شدت گرسنگی و تمایل به خوردن دارم عصبی میشم  

یه هفته ؟ من یکماه تو رژیم بودم، عذاب بود😐😂  نمیتونم نخورم... مشکلم خیلی ریشه ایه! حتی یکا ...

ن منظور میگم هفته اول عادت نمیکنی؟من خودم اولش سخت بود ۱۰ روز اول اوکی شدم 

پس حداقل چیزای مضر کم بخور 

دیدی نمیشه فقط ورزش کن چاره ای دیگ نیست 😁😁