2777
2789

درد شدید قفسه سینه و کتف سمت راست دارم این درد ۳ ماهه میره میاد ولی از دیروز خیلی حالم بده و لرز دارم بی حالم شدید 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هر دم، درد بیشتر میشه و کلا نمیشه نفس عمیق کشید چپن صفرا ملتهبه...

احتمال داره خارش هم داشته باشی و ادرار پررنگ بشه.

به سمت راست بخوابی دردش بیشتر میشه، و کلا خوابیده در ت بیشتره.

با دوش آبگرم و پیاده روی یه ذره بهتر میشه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
با هر دم، درد بیشتر میشه و کلا نمیشه نفس عمیق کشید چپن صفرا ملتهبه... احتمال داره خارش هم داشته باش ...

دقیقا همینم بعد غذا هم بدتر میشو

دارن گریع میکنم از درد

منم حامله بودم.شکممو فشار میدادم رو اپن.میدویدم از درد.خیلی وحشتناکه دردش.دکتر هم سونومو دید گفت فردا باید اورژانسی عمل بشی

عملشم خیلی سادست.البته من لاپاروسکوپی کردم

الحمدلله رب العالمین❤
دقیقا همینم بعد غذا هم بدتر میشو

اولا پیشنهاد میکنم به یه متخصص گوارش خوب مراجعه کنی تا تشخیصهای درست بده. اگر سنگ باشه، احتمال داره در خود کیسه یا در مجاری صفرا حضور داشته باشه. با یه سونوگرافی ساده مشخص نمیشه. از طرفی اگر دکتر ماهر نباشه، خرج روی دستت زیاد میذاره. دوم اینکه احتمال داره تشخیص بده صفراتو دربیاری، پس دنبال جراح خوبم باش که کارش لاپارسکوپی صفراست.

اما سوم از همه مهمتره. یه مدت چربی رو از غذات حذف کن! مثلا توی برنجت، روغن نریز حتی قورمه سبزی بدون روغن... دیگه سرخکردنیا هم واضحه باید حذف بشه. وعده های غذایی بیشتر با حجم کمتر. اینکار بهت کمک میکنه دردهای کمتری رو تجربه کنی.

شاید اصلا رفتی دکتر یه کپسول معمولی داد با غذا بخوری، نه دیگه عمل لازم بود، نه اندوسونوگرافی، نه ای آر سی پی

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اولا پیشنهاد میکنم به یه متخصص گوارش خوب مراجعه کنی تا تشخیصهای درست بده. اگر سنگ باشه، احتمال داره ...

رفتم دکتر سونو دادم ازمایشای کبد و صفرا هم دادم خوب بود مشکلم چیز دیگه بود

طحالم بزرگ شده بود و عفونت ویروسی گرفته بودم

عفونت ویروسی که خود به خود خوب شد؟یا دارو خاص گرفتید 

یعنی طحال بزرگ بشه سمت راست درد میگیره؟

به کمر هم میزد دردت؟