2777
2789
عنوان

طراحی لباس

83 بازدید | 10 پست

دختر عموم نهم هست و تصمیم گرفته سال دیگه بده هنرستان طراحی لباس بخونه 😍 

توی اینستا خوندم جز پردرآمدترین رشته ها برای خانم هاست  

نظر شما راجع این رشته چیه ؟

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...

موفق باشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوبه

من از بچگی عاشق خیاطی و طراحی لباس بودم ولی هیچوفت نتونستم در این زمینه فعالیتی کنم

خواهر شوهرم طراح و تولید کننده لباس هست خیلی درامدش خوبه

فقط حواست باشه این رشته پر هزینه هست و سرمایه نیاز داره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

خیلی خوبه من از بچگی عاشق خیاطی و طراحی لباس بودم ولی هیچوفت نتونستم در این زمینه فعالیتی کنم خواه ...

آره خداروشکر پدر و مادرش حمایتش میکنن

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
خیلی رشته سختیه اگه علاقه نداره به هیچ وجه نره ولی اگه علاقه داره بره من دوست نداشتم رفتم خیلی اذیت ...

خیلی دوست داره عاشقشه 

اوایل میگفت میخوام برم تجربی دندون ولی گفت اگه با علاقه پیش بره بیشتر موفق میشه

خیلی دوست داره عاشقشه  اوایل میگفت میخوام برم تجربی دندون ولی گفت اگه با علاقه پیش بره بیشتر م ...

پس موفق باشه وباید حتما یه پشتوانه مالی داشته باشه چون هزینه اش خیلی خیلی بالاست

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان