2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر قلابی یعنی چی؟ اصلا دکتر نیستن یعنی، خب با یک سرچ مردم متوجه میشن

همون دیگ تو اینستا یه مطلب دیدم بعد اسمشو سرچ زدم دیدم اصلا همچین دکتری وجود نداره.یکیم بود ک با پیج فیک به اسم یه دکتر دیگه اوده بود کامنت علیه واکسن گذاشته بود بعد پیج اصلی دکتر رو پیدا کردم که گفته بود که این آدم رو بلاک کنین این من نیستم فک کن چه دنیایی شده

واقعا یکیش پسر خودم میگه تامجبورم نکنن نمیزنم دیگه چی بگی خواهر

چی بگیم اخه به قول معروف نرود میخ آهنین در سنگ.نمیبینن که هر کشوری واکسن زده تموم کرده ترکیه که تازه ۴۰ درصدشو زده الان جشناشون برپاعه حالا ۳۰ درصد مونده به ۷۰ ولی انگار از همین الان راحتی رو حس میکنن ما هم دلمون میخواد که ازاد شیم از بند ماسک

دور از جون آدم های فهیم 

بعضی لیاقت آرامش و سلامتی ندارن 

باید کشته ها بالای هزار برسه بدون دارو واکسن بعد همین ها التماس کنن واکسن وارد کنید 

یا باید پولی و تو صف باشه تا بایستن ی لنگه پا

نمیفهمن داغ عزیز چقدر سخته 

هما جای دنیا نا آگاه وجود داره و طبق معمول تو ایران بیشتر

دور از جون آدم های فهیم  بعضی لیاقت آرامش و سلامتی ندارن  باید کشته ها بالای هزار برسه ب ...

دقیقا تا واکسن نبود خودشونو جر میدادن ک واکسن بیارین الانم اینجوری