2789

من ی دونه تو شصت پام دارم نمیدونم زگیله یا نه چون دردی نداره چند ساله همونطوری مونده اما واسه ظاهرش میخام،برم دکتر مال تو چطوریه؟عکس بده 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی دونه تو شصت پام دارم نمیدونم زگیله یا نه چون دردی نداره چند ساله همونطوری مونده اما واسه ظاهرش ...

برا من ی دونه بود یک و سال وخورده و دردم نداشت بیخیالش بودم تا اینکه به انگشت مجاورم هم زد و الان دیکه زیاد شده بالای هفت هشت تا شده و سه تا انگشتم زده دیگه رو اعصابم رفته

برا من ی دونه بود یک و سال وخورده و دردم نداشت بیخیالش بودم تا اینکه به انگشت مجاورم هم زد و الان دی ...

زیر انگشتته یا روشه،

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بین انگشته عکس

اون سیاهه رو میگی اونکه شبیه زگیل نیست الان من میذارم عکسو مال من ی دونه فقط اینه اصن نمیدونم چیه چندین ساله همونطوری مونده

اون سیاهه رو میگی اونکه شبیه زگیل نیست الان من میذارم عکسو مال من ی دونه فقط اینه اصن نمیدونم چیه چن ...

اره رنگش سیاهه .منم فکر میکردم زگیل نیس ولی الان زیاد شده ی بارم دکتر پوست رفتم گفت زگیله بیا بسوزونش منم چون کرونا زیاد شد نرفتم

گمونم نوع های مختلف داره .ان شالله که برا دوتامون زودتر خوب شه.

آره فک کنم،،،ان انشاالله

اره رنگش سیاهه .منم فکر میکردم زگیل نیس ولی الان زیاد شده ی بارم دکتر پوست رفتم گفت زگیله بیا بسوزون ...

عزیزم داداش من یکسال داشت داخل شصت پاش زیر ناخونش خیلی هم درد میکرد ،رفتیم دکتر پوست براش سوزوند،الان دیگه خوب شده ولی خب بعدش خیلی رعایت کرد همش دارو زد ،پانسمان،با آب و صابون می‌شست خوب شد

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده