2777
2789
عنوان

خرید کتاب کنکور از خیلی سبز

283 بازدید | 9 پست

بچه ها کسی هست اینجا که از خیلی بوکز نرم افزار خیلی سبز کتاب انلاین خریده باشه؟ 

من از گاج مارکت خریده بودم و سر وقتش تحویلم دادن ، خواستم ببینم کسی تجربه ۷رید از خیلی سبز رو هم داره؟ 

چون تخفیف خیلی خوبی گذاشته میخوام بدونم اگه مطمعنه بخرم

من از سایت خوده خیلی سبز خریدم

به موقع بود و درست اوردن

تهران هستم

فقط بگم تو سایت دیده بودم به شهرستانیا سخت رسیده و دیر

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از سایت خوده خیلی سبز خریدم به موقع بود و درست اوردن تهران هستم فقط بگم تو سایت دیده بودم به ش ...

من تبریز هستم ، مشکلی نیست اگه دیر برسه دستم عجله ای ندارم ، فقط میخوام بدونم مطمعنه ، چون بدون این که ادرس بگیره ازم اول گفت واریز کن پول ، ترسیدم پول بزنم

من تبریز هستم ، مشکلی نیست اگه دیر برسه دستم عجله ای ندارم ، فقط میخوام بدونم مطمعنه ، چون بدون این ...

عع

من با اپ انجام ندادم نمیدونم

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

تیم آقای مهرشاد سبطی از همه لحاظ عالی هستن

برنامه هاشون اصولی و کامل هست و مشاورین این گروه مهارت فوق العاده ای در زمینه مشاوره دارن ؛

تماس هاشون مفید و انگیزشی هستش و هر سوالی رو در هر زمانی بپرسی به طور کامل جواب میدن.

آزمون هاشون خیلی استاندارد و اصولی هست و پر از نکته های خوبه و اینکه واقعا بمب انگیزه و انرژی هستن.

مشاور هاشون خیلی پیگیر کارهات هستن برعکس تیم های مشاوری دیگر موسسات که خودم هم قبلا تجربه داشتم باهاشون.

اما اینجا برنامه های درسی واقعا عالیه و شخصی سازی شده 

آزموناشون بی نظیره

جزواهاشون کامل و بی نقصه با حجم کمه که میشه دروس رو مرور کرد حتی چند بار.

اردوهای مطالعاتی دارن.

همایش های انگیزشی آنلاین دارن که فوق العادس.

تیم آقای مهرشاد سبطی از همه لحاظ عالی هستن برنامه هاشون اصولی و کامل هست و مشاورین این گروه مهارت ف ...

وای منم مسیر کنکورم رو با تیم آقای مهرشاد سبطی طی کردم‌میتوم ب جرعت بگم با سبک ترین برنامه میتونی ب پیشرفت چشم گیر رسید