funnelicecream مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 527 عنوان کار 45 بازدید | 8 پست کسی شاغلهبنظرتون ی کار واس دختر مجرد چیه ؟ 1400/07/04 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم_گلی۱۳۷۷ عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 1840 عزیزم تاپیک اولمو بخون بهترین کارو برات سراغ دارمحدود یه هفته پیش به بچه ها معرفیش کردمخیلی راضین خداروشکرهیچ پولی نیاز نیست بدیدتسویه هم روزانست یعنی شب حقوق هرروزتونو دریافت میکنید دوستان کاردرمنزل که گفته بودم مال چندسال پیش هست و دیگه تموم شده لطفا انقدر سوال نکنید ممنون🙃
funnelicecream مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 527 عزیزم تاپیک اولمو بخون بهترین کارو برات سراغ دارم حدود یه هفته پیش به بچه ها معرفیش کردم خیلی راضی ... مرسی
funnelicecream مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 527 عزیزم تاپیک اولمو بخون بهترین کارو برات سراغ دارم حدود یه هفته پیش به بچه ها معرفیش کردم خیلی راضی ... فقط کارش قانونیه ؟گیری چیزی ندن بهمون ؟
مریم_گلی۱۳۷۷ عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 1840 فقط کارش قانونیه ؟ گیری چیزی ندن بهمون ؟ چرا قانونی نباشه الان صدها کانال دارن کار میکنن اگر غیر قانونی بود بنظرت اجازه میدادن؟ دوستان کاردرمنزل که گفته بودم مال چندسال پیش هست و دیگه تموم شده لطفا انقدر سوال نکنید ممنون🙃
funnelicecream مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 527 چرا قانونی نباشه الان صدها کانال دارن کار میکنن اگر غیر قانونی بود بنظرت اجازه میدادن؟ ن منظروم اینه بعدن قوزبالاقوز نشه خب اینارو ولش گلم من اومدم تو این کاناله شما خدت ادمین هستی ؟
مریم_گلی۱۳۷۷ عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 1840 ن منظروم اینه بعدن قوزبالاقوز نشه خب اینارو ولش گلم من اومدم تو این کاناله شما خدت ادمین هستی ... نه من ادمین نیستم دوستان کاردرمنزل که گفته بودم مال چندسال پیش هست و دیگه تموم شده لطفا انقدر سوال نکنید ممنون🙃