2777
2789
عنوان

تولدم

82 بازدید | 11 پست

بچه ها فردا تولدمه ولی چون اربعین هست نه آهنگ می‌زارم نه چیزی فقط امشب میخام یه کیک کوچیک بگیرم و دوسه تا عکس بگیرم و هیچ مهمونی نداریم حتی بادکنک تم هم ندارم به نظر شما گناه داره

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

کاش بذاری فرداشب که تموم شده همه چیز

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بذاری فرداشب که تموم شده همه چیز

نمیدونم توی دو راهیم 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
نه گناه نداره اما خب بزار پس فردا بگیر

باشه اینطور بهتره

نمیدونم توی دو راهیم 

امشب خب شروع میشه فردا تمومه تولد شماهم که فرداس فرداشب باخیال راحت بگیر 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
امشب خب شروع میشه فردا تمومه تولد شماهم که فرداس فرداشب باخیال راحت بگیر 

باشه مرسی 😍