2777
2789
عنوان

حاملگی مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 55 پست
فاصله سنی بچه های من هفت سال بود،کسی هست کمکت کنه

خدا حفظشون کنه

مادرشوهرم اینا تهران نیستن

مامان خودمم سنش بالاست.

انتظاری ندارم از کسی

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
دو قلو بیار یه تیر و دو نشان😅😉

با امپول باید بیارم یا قبلش ال دی بخورم دوتا تخمک ازاد شه

⁦🤦🏻‍♀️⁩😂 خواهرام دوقلو دارن

بعد یه خواهرم با داداشم دوقلو هستن که داداشمم دوقلوهاش ۱۵ سالشونه الان ☹️⁩ خیلی کیف داره ⁦🤦🏻‍♀️⁩

منم میدوستم🥺🥺

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنده باشی🤣 هنوز بهش نگفتم یه کاربر گفت بیبی چکو بنداز جلوش و فرار کن🤣 راه خوبیه بنظرم 😜

ایییی جانممم 

بچه دوس داره؟ 

اینم راه خوبیه 🤣

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...
من داشتم باپماد ام جی خوب شد حتما بزن سه شب بزنی دیگ خوب میشه

من 3 دوره کامل صبح و شب استفاده کردم تاثیری نداشت. واقعا دارم اذیت میشم. بانوزاد شیرخوار1ونیم ماهه هم نمیشه عمل کرد رسیدگی ب بچه بعدازعمل مختل میشه

همین الانش لوسه اگه به حرفش گوش بدیم بدتر :(

اشکال نداره

ببین فقط باید جاهایی به حرفش گوش ندید که اون کار براش خطر داره، یا اینکه انکار برای بچه زشته

بقیه ی موارد جزو نیاز بچست 😁😊

موفق باشید

هم دانشگاه هم بچه کوچیک هم کارای خونه هم حاملگی خدا بخیر کنه

انشاالله به راحتی بگذره، من به صبوری و زرنگی تو فامیل زبانزدم و عاشق بچه ها اما با این وجود گاهی کم میارم دلم میخواد واسه خودم هم زمان داش ته باشم یا حداقل یکی باشه گاهی حتی برای یه ساعت مواظبشون باشه

با امپول باید بیارم یا قبلش ال دی بخورم دوتا تخمک ازاد شه ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂 خواهرام دوقلو دارن بعد ...

عزیزم😍

انشاءلله🤍

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
ایییی جانممم  بچه دوس داره؟  اینم راه خوبیه 🤣

بچه دوست داره ولی نه انقدر زود🤣

ما تو خواستگاری بحث داشتیم سر این

اون می‌گفت دوتا.من‌میگفتم چهارتا

دخترم که به دنیا اومد خب یه مشکلات بزرگی پیش‌اومد تو حاملگیم

بعد زایمانم گفت همین یکی

منم قرار بود قرص بخورم که نخوردم

برا همین میترسم بهش بگم 🤣😂

😲😲😲

😁😁😁

بزا شب جمعه بش بگو :))))))

خونست اون‌موقع

گل هفته شیفته جز آخر هفته

نمیخوام خونه باشه😂سر کارش باشه دستش کوتاست😜

بچه دوست داره ولی نه انقدر زود🤣 ما تو خواستگاری بحث داشتیم سر این اون می‌گفت دوتا.من‌میگفتم چهارت ...

🤣🤣🤣وای خدا 

این یکی رو هم بیار 

از این به بعد جلوگیری کن که دیگه نشه سه تا😂 

الانم برو بیبی چک رو پرت کن بعد فرار کن تو اتاق 😂 

هر وقت بهش گفتی ، اگه واکنشش باحال بود ، تایپک بزن منم تگ کن 

کنجکاو شدم😂❤️

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...