بچه ها من ده روز پریودیم عقب افتاده بود رفتم بیبی چک زدم مثبت بود بچه اولم هم هنوز کوچیکه یک سال و خورده ای سن داره .. خیلی هم شیطونه خیلی باید دنبالش بدوم نمیخاستم تا وقتی ک دخترم بزرگ شه بچه بیارم ولی خب دیگه قسمت این بود ..الان خیلی دارم اذیت میشم پدرش هم هروقت خونه باشه کمکم میکنه ولی خب بازم زمان زیادی تنهام چیکا باید بکنم؟
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
با امپول باید بیارم یا قبلش ال دی بخورم دوتا تخمک ازاد شه
🤦🏻♀️😂 خواهرام دوقلو دارن
بعد یه خواهرم با داداشم دوقلو هستن که داداشمم دوقلوهاش ۱۵ سالشونه الان ☹️ خیلی کیف داره 🤦🏻♀️
منم میدوستم🥺🥺
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه میتوان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴بیا واقعبین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون میگفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
هم دانشگاه هم بچه کوچیک هم کارای خونه هم حاملگی خدا بخیر کنه
انشاالله به راحتی بگذره، من به صبوری و زرنگی تو فامیل زبانزدم و عاشق بچه ها اما با این وجود گاهی کم میارم دلم میخواد واسه خودم هم زمان داش ته باشم یا حداقل یکی باشه گاهی حتی برای یه ساعت مواظبشون باشه
با امپول باید بیارم یا قبلش ال دی بخورم دوتا تخمک ازاد شه 🤦🏻♀️😂 خواهرام دوقلو دارن بعد ...
عزیزم😍
انشاءلله🤍
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
دخترم که به دنیا اومد خب یه مشکلات بزرگی پیشاومد تو حاملگیم
بعد زایمانم گفت همین یکی
منم قرار بود قرص بخورم که نخوردم
برا همین میترسم بهش بگم 🤣😂