بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
نه عزیزم عفونت ندارم,دکتر رفتم اون قسمت کلیتوریس که پوست روش پاره شد تو رابطه,بعدازاون اینطورشدم ,نم ...
آره میتونی عزیزم ...البته اگه اذیت کننده نیست و در رابطه مزاحمت ایجاد نمی کنه یکم بیشتر در مورد عمل فکر کن...فعلا بذار زخمش خوبشه شاید خوب شد دیگه نیازی نداشته باشی...
من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
آره میتونی عزیزم ...البته اگه اذیت کننده نیست و در رابطه مزاحمت ایجاد نمی کنه یکم بیشتر در مورد عمل ...
الان نزدیک سه سال اینطورشدم,وقتی دکتردیدگفت خانوم چرااینطوری شدی,ورم کرد خونریزی داخلی داشت ایناروبامکافات خوب کردم,ولی دیگه دارم خیلی اذیت میشم,اصلانمیتونم نزدیکی داشته باشم قسمت حساس ازپوست جداشده,عملش دردداره؟
الان نزدیک سه سال اینطورشدم,وقتی دکتردیدگفت خانوم چرااینطوری شدی,ورم کرد خونریزی داخلی داشت ایناروبا ...
اگه فقط ترمیم همون پوست باشه نه ،اصلا..بعد عمل ممکنه یکم اذیت بشی و تا یه دوره نقاهتی که عضو ترمیم شه رابطه تو باید نوعش رو عوض کنی...خیلی این موضوع نادره عزیزم واقعا تعجب کردم با رابطه اینجوری شدی....توی انتخاب دکترتم دقت کن دکتری باشه که قبلا این مدل عمل ها رو انجام داده باشه..
الان نزدیک سه سال اینطورشدم,وقتی دکتردیدگفت خانوم چرااینطوری شدی,ورم کرد خونریزی داخلی داشت ایناروبا ...
مواظب باش پیش هم دکتری نرید چون ممکنه حس،جنسیتون کامل از بین بره..
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
اره عزیزم ,با سرعت زیادبود خورد اونجا,همون لحظه ورم کردو خونریزی داخلی کرد,فورا دکترهم رفتم,بعدکه کا ...
نگران نباش عزیزم..قابل ترمیه ولی یه دوره نقاهت داره...ولی دیگه مواظب باش چون بدی این عمل ها عوارضشه من جمله کاهش تحریک پذیری...چون در هر ترمیمی تا حدی ممکنه یه سری از اعصاب اون ناحیه که عامل تحریکن آسیب ببینن..حین عمل درد نداری به هیچ وجه..بعدشم با مسکن دردتوتا حد ممکن تسکین میدن..سختیش فقط ممکنه این باشه که یه مدت باید دندون روی جیگر بذاری و رابطه نداشته باشی....