2821
2789

چی بگم اخه هنوز ک بیماری کامل از بین نرفته بنظرم اشتباهه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه راجب ترکیه رفتنا وارمنستان رفتنا نظردادیم ک الان بدیم

خب عزیزم اونا هم که میرن اشتباهه .حداقل ماها که امام حسینی هستیم رعایت کنیم بفهمیم مریضیه.منم امام حسین دوست دارم ولی از آدمای افراطی متعصب بدم میاد

اره .ولی حتی دولت هم فکر بقیه نیس چرا همش مرز باز میکنن

دولت اگ ب فکر اینجور چیزا بود ک بجای جریمع شهرارو میبست کلا

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

درکل اونا ها مشکل اصلی نیستن 

دولت اگر خودش میخواست راحت میتونست جلوشونو بگیره مثل وقتای خاص که جلوی مردم عادی رو میگیره ......

اونا درسته خودخواهی کردن رفتن ولی دولت میتونست جلوشون رو بگیره ولی نکرد نخواست 

خب عزیزم اونا هم که میرن اشتباهه .حداقل ماها که امام حسینی هستیم رعایت کنیم بفهمیم مریضیه.منم امام ح ...

فعلا ک من داداشم واسه بار سوم کنکور قبول نشده و داغونم بحدی ک اگه کل دنیا هم برن سفر برام مهم نیس

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
درکل اونا ها مشکل اصلی نیستن  دولت اگر خودش میخواست راحت میتونست جلوشونو بگیره مثل وقتای خاص ک ...

خب ببین آخه یه مشت آدم به ظاهر متعصب دورم ریختن تا فهمیدن مرز باز شده خودشونو به در و دیوار زدن .آخه جاهلیت تا کی .امام حسین خیلی بزرگه ولی مطمعنم اگه  

خب ببین آخه یه مشت آدم به ظاهر متعصب دورم ریختن تا فهمیدن مرز باز شده خودشونو به در و دیوار زدن .آخه ...

بله تو کل تاریخ همیشه متعصبین آسیب رسان بودن چون اهل تفکر نبودن چون موقعیت سنج نبودن ......

این افراد هم متعصبینی هستن که تو این شرایط که ادمای زیادی در حال مرگن و پرستارا و پزشکا و کادر درمان جونشون رو فدا کردن به فکر تفکرات غیر عقلانی خودشون هستن

کاش سر عقل بیان کاش ....