2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

186 بازدید | 20 پست

کیا با شوهراشون الان قهرن ؟

بیاید یکم فحششون بدیم دلمون خنک بشه

من که دیگه حالم از این کصافط بهم میخوره اوراح ننش

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

😂😂😂

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت میاد فحش بدی بهشون گوگولیا😂😍

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
من هیچ وخ ازدواج نمیکنم😐💔

بخدا که خوب میکنی

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

ادم مگه به شوهرش فحش میده 🤔

اگه بد باشه اررررررههههههه

من‌قهرم .شب پاچه گرفته قهر شدم گفته ببخشید .بعد اومدم آشتی و باهاش حرف زدم باز دعوامون شد منم پشت دست داغ کردم که باهاش آشتی کنم .باب میلش نباشه چیزی داد میزنه .الان پیام داده صبح بخیر عشقم .هه ..جواب ندادم .

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
دلت میاد فحش بدی بهشون گوگولیا😂😍

گوگولی واسه ننشونن واسه ما که غول دو سره