2821
2789
عنوان

همونیم که...

110 بازدید | 15 پست

گفتم مادرشوهرم باهام ی مدت ی طور دیگه رفتارمیکرد فقط چون بخاطر شرایطمون گفتیم خونرو زکدتراماده کنن... توتاپیکای قبلم هست

حالا باهام خوب شده

بخدا موندم ی روز خوبه روز برام قیافه میگیره

با مامانمم قهره انگار😕😕ولی توزبون میگه من اصلا همچین ادمی نیستم درحالی که به ما رحم نکرد نگفت عذاداریم اذیتپون نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه یه توضیح کلی بدید 

پدرم دوماهی هست فوت کرده

من و همسرم عقدهستیم ۱ساله و چندماهه و همو دوست داشتیم ازدواج کردیم

خانواده همسرم قول خیلی چیزارو دادن که انجام ندادن اون به کنار... یکسال ازعقدمون گذشته هنوز شروع به بازسازی خونمونم نکردن اصلا بفکرنیستم ماقراره خونمونوبفروشیم و جهاز من توی اتاق جمع شده و داره داغون میشه نمیشدم نمیتونم بازجای دیگه حمل کنن مادرم ایناببرن...پدربزرگم به پدرشوهرم گفته که خونه روشروع کنین

اکناحرفشون این بود که پول ندارن امادارن

میشه یه توضیح کلی بدید 

میخوام ببینم مشکل ازشوهرتونه که اعتماد به نفس نداره یاحریم خصوصی زندگی روحفظکردن بابی احترامی اشتباه گرفته یابه مادرشوهرتون بیشتر اجازه مانوورداده شده یاازدلسوزی بیشتره یادهنبینه

میشه یه توضیح کلی بدید 

پدرشوهرم که به مادرشوهرم قضیه روگفت

قراربودفقط بین مردا باشه امانمیدونم چرا مادرشوهرم زنگ زد به مادرم و بالحن خیلی بد و تندصحبت کرد یک جوری هم رسوند انگارنمیخواستن من روبرای پسرشون ببرن چون خاستگار داشتم و همسرم اینوبه خانوادش گفتن عجله کردن

مادر منم دید ایشون هی تندی میکنه عصبی شد و گفت شرایط شماهم جورنبود و پدر من راضی نبود اما ما راضی کردیم چرا شروط بجانمیارید...مادرشوهرمم اصلا بدون درک برگشت به مادرم گف خوبه ماهمبگیم الان حتماباید عروسی بگیریم)درحالی که پدرم مرده(

حالا بااین کارو حرفای زشت من هرباررفتم خونشون جلوبقیه تیکه انداخت بی محلی کرد درصورتی که حق بامابوده

میخوام ببینم مشکل ازشوهرتونه که اعتماد به نفس نداره یاحریم خصوصی زندگی روحفظکردن بابی احترامی اشتباه ...

شوهرم ادم خیلی خوبیه 

اما نمیدونم چرا منطقی برخورد نمیکنه و همیشه مادرش روش تاثیر داره 

پدرم دوماهی هست فوت کرده من و همسرم عقدهستیم ۱ساله و چندماهه و همو دوست داشتیم ازدواج کردیم خانواد ...

موقعیت بدیه کلاخانواده دخترسقفش کوتاهتره اگرمطمعن هستید که وضع مالی مناسبی دارن بهتره ادمی که هم هردوخانواده بشناسنش هم فن بیان خوبی داره باخانواده همسرتون صحبت کنه که سوتفاهم نشه نظرم اینه

میخوام ببینم مشکل ازشوهرتونه که اعتماد به نفس نداره یاحریم خصوصی زندگی روحفظکردن بابی احترامی اشتباه ...

و بخاطر سادگیش ماخیلی چیزارو که ازدست دهدیم که بکنار خیلی وقتا اجازه دخالت داده 

شما اقاهستید شایدبهتربدونید اینا چجوری درست میشه در مردا

و بخاطر سادگیش ماخیلی چیزارو که ازدست دهدیم که بکنار خیلی وقتا اجازه دخالت داده  شما اقاهستید ...

این موضوع ریشه درتربیت وکودکی آقایون وخانومها داره که ازکودکی براشون تصمیم میگیرن واجازه تصمیم گیری به اونهارو نمیدن انشالله درزندگی مشترک باهمفکری شما بدون بی احترامی به خانواده شوهرتون وتاکید براشتباهات خانواده ایشون اروم اروم درست میشه

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز