2777
2789
عنوان

کنکور

270 بازدید | 20 پست

میخوام پشت بمونم و از همین فردا شروع کنم الانم دنبال یه برنامه خوب میگردم که دیگه فردا طبق اون پیش برم. ولی مهم تر از برنامه ازمون و تحلیل ازمون هست!! من پایه خیلی ضعیفی دارم و تصمیم دارم برای اینکه بتونم خیلی خوب پیش برم از همون سال دهم شروع کنم به خوندن یعنی دوماه اول دهمو بخونم و دوماه بعد یازدهم و دوماه بعدیش هم دوازدهم و در اخر هم جمع بندی و مرور، با این حال اگر بخوام هر دوماه پایه ای بخونم نمیتونم ازمون شرکت کنم چون ممکنه من اصلا پایه ای که تو ازمون قلمچی میادو نخونده باشمو نتونم جواب بدم. این منو سر درگم میکنه که چیکار کنم با چه برنامه ای پیش برم که هم بتونم ازمون بدم هم بخونم... 🤷‍♀ممنون میشم اگر کمکم کنید🙏

کاربریم دست خودم و دوستامه  

نه عزیزم همه شو با هم پیش برو   

طبق برنامه راهبردی قلم چی برنامه ریزی کن

اینطوری اصلا خوب نیست

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وااای این سوال منم هست ولی بدون ازمونم نمیشه پیش رفت من الان ب فکرم رسید برم برنامه سنجشو هم ببینم ...

بهترین ازمون قلم چی هست  بهترین برنامه رو داره  سنجش فقط به درد جمع بندی ماه ها اخر میخوره  اونم نه برنامه اش بلکه فقط ازمونش

قلم چی رو ثبت نام کن  طبق برنامش پیش برو  

بین هر ازمون وقت مناسبی گذاشته که هم بتونی ددازدهم بخونی   هم پایه    

سنگ بزرگ  نشانه نزدن هست     کم کم شروع کن

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
بهترین ازمون قلم چی هست  بهترین برنامه رو داره  سنجش فقط به درد جمع بندی ماه ها اخر میخوره ...

کم کم میخونم اره

خودمم پارسال ظربه همین ازمون ندادن رو خوردم

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
اخه سنگینه گزینه دو چطوره؟ 

چون میخوای واسه کنکور اماده بشی  بهتره  وارد رقابت بشی

رقابت زیاد اتفاقا خیلی خوبه   چون تقریبا میتونی ترازتو  و رتبه تو  نزدیک به رتبه کنکور به دست بیاری و خودتو محک بزنی   ببینی چطوره وضعیتت   

قلم چی برنامه سنگینی نداره    خیلی اروم جلو میره   واسه کسی که برنامه ریزی کنه  حتی وقت هم اضاف میاره

یک کلام بهت بگم  میخوای قبول شی   دنبال راحتی نباش

گاج رقابت کم تره  گزینه دو برنامش سبک تره  همش دانش اموزو رو گول میزنه   وارد رقابت شو   

از اول مهر قلمچی رو برو...اول دهم و دوازدهم میذاره بعدش یازدهم و ادامه دوازدهم..

سعی کن تست زیاد بزنی، تشریحی رو کم کن

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
اخه سنگینه گزینه دو چطوره؟ 

کلا روشی ک گفتی اشتباس، باید یه پایه (دهم یا یازدهم +نیمه اول دوازدهم رو تا دی بخونی تا اسفندم اون یکی پایه +نیمه دوم دوازدهم رو بخونی )جدا جدا پیش نبر، طبق قلم چی برو جلو، مشاور بگیر وقتی بلد نیسی الکی نخون، اصولی... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

پایه به پایه خوندن کلا اشتباهه عزیزم

شما اصلا نباید پایه به پایه بخونین کنکور مبحثی و ترکیبیه

مشاور بگیر من مشاور خوب که خودشون دو رقمی بودن سراغ دارم اگه خواستی معرفی کنم بهت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز