2777
2789
عنوان

زده شدن از درس

2355 بازدید | 46 پست

سلام فک نکنین من تنبلم من تیزهوشان درس میخونم و درسم تا نهم توپ بود زیر معدل بیست نداشتم از وقتی اومدم تجربی تنبل شدم از درس زده شدم من عاشق انسانی بودم درسای حفظیم توپه مشاورمونم میگفت میرفتی انسانی رتبه تک میووردی ولی الان من موندم و یه رشته ای که حالم ازش بهم میخوره و درسای نخونده و نابود شدن همه چیم...چیکار کنممم دوازدهمم امسال کنکور دارم

چرا نرفتی انسانی

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانی که خیلی خوبه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
مامانم میکشتتم

چه بد 

واقعا ظلم کرده در حقت 

عزیزم منم توی ادبیات استعداد زیادی داشتم ولی رفتم تجربی. دقیقا مث تو همه سر اسمم قسم میخوردن ک رتبه ۱ انسانی میشم. ولی ماهایی ک اومدیم تجربی شرایطمون واسه رتبه شدن تو تجربی هم عالیه. چون بچه های تجربی تو عمومیا نسبت ب ما ضعیف ترن اما ما اختصاصی هارو هم میتونیم خودمون رو برسونیم. بخدا من شرایط تو رو داشتم و سال اخر شروع کردم ب خوندن . رشته تاپی قبول شدم و الان هم سال دوم دانشگاهمه. خدارو هم شکر میکنم ک نرفتم انسانی. الان رشته ام ب راحتی میرم سر کار ولی اگه میرفتم انسانی اینده ایی نداشتم.

عزیزم منم توی ادبیات استعداد زیادی داشتم ولی رفتم تجربی. دقیقا مث تو همه سر اسمم قسم میخوردن ک رتبه ...

ایوللل❤️

ولی میدونی بدی چیه سال دیگه عمومی حذفه فقط اختصاصی😭

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز