2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

207 بازدید | 25 پست

از وقتی بچه دار شدم روال زندگیم بهم خورده از موقع تولدش تا الان اذیتم می‌کنه وقتی دنیا اومد گفتن بعد چهل روز خوابش درستش میشه نشد گفتن از شیر بگیری درست میشه از شیرهم گرفتم نشد همش دوساعت دوساعت می‌خوابه با انرژی بیدار میشه گند میزنه به خواب ما دوروزه نمیزارم بخوابه تو روز جوری میشه که شروع می‌کنه جیغ و گریه و خودزنی از بی خوابی ولی نمیخوابونمش دوازده شب میخوابونم باز ساعت دو شب بیدار میشع

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

دیگه خسته شدم از یه طرف هم همش در حال نق زدنه واسه همه چی جیغ می‌کشه نه تو بیداریش راحتم نه تو خوابش آخه این چه زندگیه کوفتیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه ؟ 

نگو اینجوری بچس 

منم پسرم خیلی اذیت میکنه و نق میزنه اصلا دوساله نتونستم سر سفره غذا بخورم همش باید جدا جدا بخوریم تو مهمونیم همینطور 

ولی اینجوری نگو ، خیلیا حاضرن تمام زندگیشونو بدن بچه دار بشن 

دنبال راهکار باش لابد یه چیزیش هس

کاربر سال 96 هستم ...
مادر شدن سخته  مثلا من خودم اين توانايي رو در خودم نميبينم

سخته خییییلی سخته بعضی وقتا حس میکنم مغزم میخواد منفجر شه

چند سالشه ؟  نگو اینجوری بچس  منم پسرم خیلی اذیت میکنه و نق میزنه اصلا دوساله نتونستم سر ...

آخه چقدر بگم بچس بچس؟مگه مردم بچه ندارن؟بخدا صداشون در نمیاد 

با دکترش مشورت کن  بگو نمیخابه چیکار کنم. ولی من فکر میکنم سیر نمیشه که بیدار میشه بچه که سیر ...

نه قبل از خواب یه وعده غذا بش میدم

آخه چقدر بگم بچس بچس؟مگه مردم بچه ندارن؟بخدا صداشون در نمیاد 

میفهمم حست رو ... منم بچه های جاریم همش ساکت و خوابن ! 

دیگه هر بچه ای یکجوره ، از بچه های ما بدتر هم هست مطمئن باششش

آستانه ی تحمل ما پایینه 

میگذره این روزام بزرگ میشن 

یه حدیث خوندم از پیامبر به این مضمون : شیطونی بچه نشونه ذکاوت و هوش بالاش در بزرگسالیه

کاربر سال 96 هستم ...
بیست و یک ماه بیست روزه از شیر گرفتمش

منم پارسال تو ۲۴ ماهگی از شیر گرفتمش با بدبختی. بچه اولم رو هم تو ۱۹ماهگی.ولی هردوشون بازم از خواب بیدار میشدن.خیلی سخته.از ۲ونیم سالگی کم کم بهتر شدن .هیچ کس هم آدمو درک نمیکنه.حرف میزنی میگن کفر نگو