2777
2789

سلام عزیزم من قرص هیرتامین مصرف کردم 3 ماهه اصلا موهام از این رو به اون رو شد بعد چون ارثی هم موهام ریزش داشت هیچ ویتامینی روش تاثیر نمی کرد ولی خب خداروشکر این یکی جواب داد پیشنهاد می کنم که حتما هیرتامینو مصرف کنی اگر گیر نیاوردی فروشگاهی که من خریدمو بهت معرفی میکنم حتما داره اسم فروشگاهم sirengallery.ir برو توش حتما داره گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من قرص هیرتامین مصرف کردم 3 ماهه اصلا موهام از این رو به اون رو شد بعد چون ارثی هم ...

چند تا قرص داره.آیا داخلش گفته چه کسانی نمیتونن مصرف کنن؟ مثلا زیر ۱۸سال میشه مصرف کنن.تا چند وقت اثرش میمونه؟ دائم باید مصرف بشه؟

نکاتی برای مو های زیبا 🥰

قبل خواب چند دیقه پیشانی و سرتون رو با دست ماساژ بدین باعث خون رسانی میشه 🥰

بعد حمام به هییییییچ وجه شانه نکنین مو هارو فقط حوله بندازین بزارین خشک شه تو حموم هم اصلا شانه نکنین😍🥰

استفاده از اتو مو و سشوار رو به حداقل برسونین چون باعث سوختگی و اسیب به مو میشه🥰

مو های خیس نه بببند نه بباف😍🥰

با اب داغ نشورین بزارین آب ولرم باشه🥰😍

موقع شستن مو به هیچ وجه موهاتون رو چنگ نزنین😁😁

ایستاده حمام نکنین موهاتون ریزش میگیره بشینین😁

مو رنگ نکنین اگه مو خشکی وز دارین😁

سعی کنین جلوی نور خورشید مو ها رو شانه بزنین ولی اصلا زیاد واینسین چون میسوزه

بادام برای مو خیلی عالیه بخورین

چند تا قرص داره.آیا داخلش گفته چه کسانی نمیتونن مصرف کنن؟ مثلا زیر ۱۸سال میشه مصرف کنن.تا چند وقت اث ...

عزیزم داخل قرص هیرتامین 30 عدد داره 

داخل این قرص از ویتامین های D, A, C ، بیوتن، تیامین، زردچوبه، روی، عصاره فلفل سیاه، زینک، آلوئه ورا  تشکیل شده به خاطر همین همشون گیاهه اره گبم برای هر رده سنی میشه مصرف کرد 3 ماه که مصرف کردی 2 ماه نکن و دوباره شروع کن در عرض یک سال موهات دو برابر شده انقدر تاصیرش بالاست گلم برای من که این جوری بوده ایشالا برای شما هم همین نتیجه رو بده 

متاسفانه خانوادگی ریزش مو داریم.دخترم هم تازه به بلوغ رسیده ریزش موهاش شروع شده.درست غین خودم که قبل بلوغ اونقدر موزیاد داشتم خجالت میکشیدم وقتی میبافتم همه میخندیدن.فکر میکردم زیاد بودنش غیر عادیه.اما الان اندازه دو لاخ مونده.هرچند از همه خواهرهام پر مو تر هستم.الان نگران دخترم هستم که ایییینهمه مویی که داره عین من کم بشه.دکترها میگن ریزش مو ارثی واسه خانوما معنی نداره.هی آزمایش مینویسن و قرص آهن و زینک و... هیچ فایده هم نداره..ممنون که راهنمایی کردی.

بعد بهبودی کرونام یکماه ماینوکسیدیل استفاده کردم کلی موهای ریزدر آوردم.و ریزش شدید موهام قطع شد.البته همزمان حنا هم استفاده میکردم نمیدونستم قطع ریزش موهام اثر ماینوکسیدیله یا حنا.بعد قطع کردن ماینوکسیدیل حنا رو ادامه دادم اما ریزش موهام برگشت.دوباره دوهفته است دارم ماینوکسیدیل استفاده میکنم.رنگ حنای موهام کلافه م کرده.موهاموخیلی کوتاه کردم تا رنگ حناهاش بره