2777
2789
منم امروز جلسه اولم بود  دستگاه شما چی بود  و کجا رو انجام دادی

الکساندرا دکا. ساق دست و پا . بیکینی زیر بغل...شما دستگاهتون چی بود؟ کجا ها؟ چند جلسه گفتند برید؟ دردداشت؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هیچی دیگه برو حالشو ببر از دست جنگل راحت شدی من که از بی مو بدنم کیف میکنم 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
تيتانيوم 2021  که به گفته خودش از همه این دستگاه ها بهتر و جدیدتره من بیکینی و زیر بغل رفتم ن ...

برای من یکم درد داشت. یجورایی مثل شوکر.هزینش چقدر بود؟ اولش خیلی ذوق داشتم الان نه زیاد. راسی برای کیست تخمدان ازمایش داده بودید که نداشته باشید؟

برای من یکم درد داشت. یجورایی مثل شوکر.هزینش چقدر بود؟ اولش خیلی ذوق داشتم الان نه زیاد. راسی برای ک ...

خوب برای من خودش تنظیم کرد درجه اش رو طوری که دردی نداشته باشم در حد گز گز بود 

من سیصد و پنجاه دادم 

نه آزمایش نداده بودم 

به منکه نگفت زینک بزنم