2777
2789
عنوان

فولیکول تخمک

1067 بازدید | 20 پست

بچه سلام من امروز روز ۱۲ ام پریودیمه رفتم سونو دوتا تخمک سمت چپ دارم یکیش ۲۴ ک دکتر گف چیزی توش نیس یکی دیگه اش ۱۳در ۹ هستش ک به یکی زنگ زدم گفت احتمالا اون پوچه بیاد اینو بخوره احتمال بارداریت این ماه ضعیفه

بنظرتون حرفش درسته اون فولیکول پوچ اون یکی رو میخوره؟؟

دکترت چطوری فهمیدی چیزی توش نیست ؟؟؟؟؟ 

واقعا چطوری 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه بالای ۲۱ ب نظرم پوچه

خب اون یکی چی که گفته این اونو میخوره اولین باره میشنوم دکترهای شما خیلی بلدن یا دکتر من بیسواده 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خب اون یکی چی که گفته این اونو میخوره اولین باره میشنوم دکترهای شما خیلی بلدن یا دکتر من بیسواده&nbs ...

خخخ اونو دیگه نمیدونم،حتما خواسته یجورایی اینو قانع کنه با این حرفش ک‌اونا هم یجورایی پوچ ب حساب میان،فولیک ۱۷ تا۲۱ خوبه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
خب اون یکی چی که گفته این اونو میخوره اولین باره میشنوم دکترهای شما خیلی بلدن یا دکتر من بیسواده&nbs ...

اون یکیه طب سنتی بوده بهم دارو داده تخمکم تقویت شده گف اون پوچه میاد اینو میخوره این ماه احتمال بارداریت کمه

خخخ اونو دیگه نمیدونم،حتما خواسته یجورایی اینو قانع کنه با این حرفش ک‌اونا هم یجورایی پوچ ب حساب میا ...

یعنی این ۱۳ هم پوچه؟؟شاید تا فردا بزرگ شد هوم؟

اون یکیه طب سنتی بوده بهم دارو داده تخمکم تقویت شده گف اون پوچه میاد اینو میخوره این ماه احتمال بارد ...

دارو چی بهتون داده ؟

دارو چی بهتون داده ؟

بهم یه معجون داد ۷۰۰ تومن شد

بمدت چهل روز خوردم بعد پریود شدم رفتم سونو دادم اندازه فولیکولم ۲۰ بود بهم گف خوبه نزدیکی کن تا ازاد بشه

منم پنج روز نزدیکی کردم بعدش پریود شدم ک الانم روز ۱۲ ام پریودیمه 

کنار اون معجونه هم از گرد نخل و عرق فراسیون و پودر اینفولیک هم مصرف میکنم

یعنی این ۱۳ هم پوچه؟؟شاید تا فردا بزرگ شد هوم؟

ان شاءالله باردارمیشی استرس نداشته باش اینجا دیدم خیلیها با فولیکول پایین هم باردار شدن هرچی خدا بخاد من با فولیکول بالغ باردار نشدم اما خیلیها با فولی پایین شدن نگران نباش خدا کمکت کنه آمین 

بهم یه معجون داد ۷۰۰ تومن شد بمدت چهل روز خوردم بعد پریود شدم رفتم سونو دادم اندازه فولیکولم ۲۰ بود ...

به منم دکترم پودر اینوفولیک داد دارم میخورم ؛دکترت تجویز کرد ؟ میشه بعداز غذا هم خورد امروز یادم رفت بخورم الان یادم افتاده 

به منم دکترم پودر اینوفولیک داد دارم میخورم ؛دکترت تجویز کرد ؟ میشه بعداز غذا هم خورد امروز یادم رفت ...

اره باید بعد از غذا بخوری اره دکترم تجویز کرد

ان شاءالله باردارمیشی استرس نداشته باش اینجا دیدم خیلیها با فولیکول پایین هم باردار شدن هرچی خدا بخا ...

ان شالله ک دوتامون باردار میشیم گرد نخل هم خیلی خوبه بتونی بخوری

ان شالله ک دوتامون باردار میشیم گرد نخل هم خیلی خوبه بتونی بخوری

ان شاءالله میرم برای آی یو آی