2777
2789
عنوان

کو خدا کوو😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست
عزیزم🙂 چی بگم بوده جایی که خیلی ناامید بودم حضورشو حس کردم .. بوده جایی که خوشحالم کرده از ته دل و ...

پس چرا هیچ وقت من حضورشو حس نکردم 

پس چرا تاحالا یه لحظع ارامش نداشتم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بود ک کاری میکرد😭 مگه نمیگن خدا جواب میده خدا کسیو ک ظلم کنه جوابشو میده کسی ک ابرو بریزه رو اد ...

شبانه دو نفر ریختن خونه یکی از همسایه هامون شوهرش معتاد بود بهش تجاوز کردن ابروش رفت هیچ کسم باور نکرد که رفیقا شوهرش بودن اونم بچه هاشو برداشت رو رفت  هنوز بعد 6 سال خدا جواب اون بلایی که سر اون زن دراوردن رو نگرفته از اون شوهرش و رفیقاش بعد میگی ارامش میخام نداد 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
پس چرا هیچ وقت من حضورشو حس نکردم  پس چرا تاحالا یه لحظع ارامش نداشتم😭

بهت قول میدم میکنی حتی به بارم که شده دیر و زود

یه جایی یه نشونه ای میبینی منم مث خودت ناامید بودم ، حال الانمم تعریفی نداره ها ولی کاری کرد که فهمیدم هست و صدامو میشنوه ...

یعنی شما معتقدی یا نیستی بالاخره😅 اسم کاربریت..

من معتقدم که هست و اخرم تقاص میگیره اما زمان میبره شاید خدا داره به اون چند نفر فرصت توبه میده حالا یا به خاطر خانواده هاشون یا خودشون که برگردن و ادم شن چون خدا بدترین بنده هاشم میخاد برگردن و توبه کنن و اگر نکنن تقاص میگیره از ظلمی که به بندش سده اما زمان میبره تا فرصت توبه پیدا کنه 

من معتقدم که هست و اخرم تقاص میگیره اما زمان میبره شاید خدا داره به اون چند نفر فرصت توبه میده حالا ...

اگه یکاری ک میکنن خدا جوابشونو بده میفهمن خدایی هست و دیگ ظلم نمیکنن

اگه یکاری ک میکنن خدا جوابشونو بده میفهمن خدایی هست و دیگ ظلم نمیکنن

خدا همه بنده هاشو دوست داره میخاد فرصت توبه و بازگشت بده اگر قرار بود تلافی کن زود که برا اماما میکرد و نابودشون میکرد پس ما بالاتر از ائمه نیستیم که 

خدا همه بنده هاشو دوست داره میخاد فرصت توبه و بازگشت بده اگر قرار بود تلافی کن زود که برا اماما میکر ...

یکی چهار پنج سال بیفته تو زندگی کسی ک کاری ب هیچ کس نداره و زندگیشونو ب نابودی بکشونه برا جواب خدا کم نیست ... ما چ گناهی کردیم ک اینهمه غم و غصه رو باید تحمل کنیم بخاطر اینکه اون طرف تو به کنه یانکنه

یکی چهار پنج سال بیفته تو زندگی کسی ک کاری ب هیچ کس نداره و زندگیشونو ب نابودی بکشونه برا جواب خدا ک ...

میشه بگی اون طرف کیه و چیکار کرده و چرا اینقدر عصبی شدی