2777
2789

دکتر منم بهم داده. 

لتروزول و مدروکسی پروژسترون. ولی هنوز نرفتم داروخونه بگیرم که ببینم دستورش چیه. امیدوارم پریود نشم😭

عزیزم لتروزول واسه چی بهت داده؟ مال تنبلی تخمدانه؟ 

دکتر منم بهم داده.  لتروزول و مدروکسی پروژسترون. ولی هنوز نرفتم داروخونه بگیرم که ببینم دستورش ...

نه. براي تحريك تخمك گذاري

سنم براي بچه يكم بالاست. ٣٧ هستم. البته يك بچه دارم. براي دومي انشاالله

سر اولي با لتروزول ماه دوم باردار شدم. انشاالله شما هم ميشي. چند ماهه كه اقدامي؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه. براي تحريك تخمك گذاري سنم براي بچه يكم بالاست. ٣٧ هستم. البته يك بچه دارم. براي دومي انشاالله ...

آهان. انشاللهربه سلامتی عزیزم. 

منم واسه بچه دوم اقدامم. هفت ماهه اقدام کردم. 

این ماه رفتم دکتر بهم سونو داد، سونومو که بردم دکتر ببینه خودم نرفتم تو اتاقش، منشیش برد. بهم مدروکسی پروژسترون و لتروزول داد. نگران شدم گفتم نکنه تنبلی تخمدان دارم که بهم دارو داده. 

الانم سه جهار روز مونده به موعدم، از صبح کتفم و پهلوم به شدت درد میکنه. قبلا تو همین سایت شنیدم میگفتن درد کتف نشونه ی بارداری خارج رحمه. دارم از استرس میمیرم. 

آهان. انشاللهربه سلامتی عزیزم.  منم واسه بچه دوم اقدامم. هفت ماهه اقدام کردم.  این ماه ر ...

سلامت باشي. ببين بهتره بهش فكر نكني. به اين علايم هم توجه نكني. من و شما كه خدا رو شكر يك بچه داريم. بعدي رو بايد بدون استرس بريم جلو. استرس مانع تخمك گذاري درست هم ميشه

من ماه دومي هست كه ميخوام اقدام كنم. اصلا بهش فكر نكن

خيلي از علايم مال استرسه