سیگار میکشه و من به شدت بدم میاد و پدرم به شدت حساس هست همش غصه میخوره که توی سن کم عروس شدم و حداقل کاشکی همسرم سیگاری نبود و..... میخوام تا نامزد هستیم اینقدر حساس نباشم یه مدت به خاطر من ترک کرد ولی میگه نمیتونم وقتی میریم بریم توی ماشین بسته سیگار میبینم اعصابم خورد میشه
به نظر شما چیکار کنم
اهل موسیقی باش شاید در این دنیا گوش دادن به یک موزیک حالت را خوب کند
خوب دیگه پس خودت خواستی نمیتونی بهش بگی سیگار نکش که مگه از اول سیگاری نبود؟
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
اگر واقعا حساسی الان یه فکری واسه خودت بکن..چون خودش میگه نمیتونم ترک کنم...ممکنه واقعا ترک نکنه ...همیشه شوهرت بوی سیگار میده خونه بوی سیگار ودود میگیره به این موارد به ظاهرکوچک اگر حساسی ادامه نده.
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
ادم سیگاری همه جور موادی امتحان میکنه .کسی هم ک مواد بکشه بدون سیگار ب مزاجش خوش نمیاد .جز سیگار چیز دیگه ای هم هس خیالت راحت بکش کنار .بوی بد دهنو بدنش ک هیچ .یجا هم بری ابرو ریزی حقارت .هم خون خودت ک نیس بگی نمیشه ولش کنم .ی عمر زندگی با یک ادم معتاد مزخرف ترین شرایط با احساس اینکه تو حصار زندانی نیس
امتحانش ضرر نداره. ادمی که میگه من نمیتونم بذارم کنار دومعنی میده. اول اینکه افسرده میتونه باشه ودوم میتونه موادی باشه که مواقعی که نمیتونه واضح مصرف کنه سیگارشو مصرف میکنه بجای اون مواد.
من از همون اول گفتم من با سیگار خوب نیستم نباید بکشی همش میگفت باشه
نمیدونم ولی من به عنوان یه آدمی که کنار وایسادم میگم تو از اول دیدی سیگار میکشه و انتخاب کردی بازم خودت میدونی ایشالا بهترین تصمیم رو بگیری
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
امتحانش ضرر نداره. ادمی که میگه من نمیتونم بذارم کنار دومعنی میده. اول اینکه افسرده میت ...
اولی نیست مثلا رفته بودیم رستوران سنتی تا رفتیم میدونست که من از قلیون خوشم نمیاد گفت قلیون بیارن من بهش گفتم برای تو خوب نیست منم دوست ندارم گفت چرا اینقدر سخت میگیری چرا همش گیر میدی و...
اهل موسیقی باش شاید در این دنیا گوش دادن به یک موزیک حالت را خوب کند