naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان بیاین😭😭😢😢😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 19 پست من ۳ روزه دندونمو کشیدم حالا لسم عفونت کرده عجیب دردمیکنع چرک خشک کن خوردم خوب نشدم بنظرتون ژلوفن و سوراخ کنم بریزم رولسم خوب میشه؟؟؟؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1400/07/03 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh2290 عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 62 دندون هفتمو کشیدم چون عقلم ریشه نهفته داش ابنو خراب کرده بود بایدمیکشیدم.اخه یه دوهفته پیش اون یکی د ... الان میشه بگی دردت چجوریه؟؟؟
fatemeh2290 عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 62 دندون با دندون فرق داره این چیزای ک گفتمو بخور حتما سر ساعتش بخور نوافنم الان بخور ۴ساعت بعدم ... یه دهانشویه بعد از جراحی ام بگیر قرقره کن
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 الان میشه بگی دردت چجوریه؟؟؟ فکم دردمیکنه دهنمونمیتونم بازنگه دارم صحبت نمیتونم بکنم صورتم ورم کرده لثموماساژ میدم دردمیگیرع وتاگوشم تیرمیکشه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
fatemeh2290 عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 62 فکم دردمیکنه دهنمونمیتونم بازنگه دارم صحبت نمیتونم بکنم صورتم ورم کرده لثموماساژ میدم دردمیگیرع وتاگ ... عفونت کردی اگه بهتر نشدی برو دکتر یه دگزا و ۴تا پنی سیلین بهت میده خوب بشی حتی الانم بری دکتر عمومیا به احتمال قوی مینویسن
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عفونت کردی اگه بهتر نشدی برو دکتر یه دگزا و ۴تا پنی سیلین بهت میده خوب بشی حتی الانم ب ... اخه ب پنی سیلین حساسیت داره حالم بدمیشه😭 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....