2777
2789
عنوان

بیاین😭😭😢😢😢😢

129 بازدید | 19 پست

من ۳ روزه دندونمو کشیدم حالا لسم عفونت کرده عجیب دردمیکنع چرک خشک کن خوردم خوب نشدم بنظرتون ژلوفن و سوراخ کنم بریزم رولسم خوب میشه؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لثه گلم نمیدونم🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چای غلیظ ابلیمو ونمک مخلوط کن غرغره کن 

کردم چندین بار اما فایده نداشت عنبر نساهم دود دادم خوب نمیشه دیگ ازدردش کلافه شدم😭😢

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
سلام تحت هیچ شرایطی این کارو نکن  ی نوافن بگیر بخور  اموکسی سیلین و مترانیدازول رو روز ا ...

دارم میخورم خوب نمیشه دارم دیوونه میشم بخدا😭😢

اصن کارای عطاری رو برای دندون نکن چون نزدیک با گوش و مغز هست عنبر نسارا برا عفونت لثه سمه 

وای کاش دودنمیدادم🤦‍♀️ ازبس درد دارم هرکی هرکارمیگه میکنم ک فقط خدب بشه

دارم میخورم خوب نمیشه دارم دیوونه میشم بخدا😭😢

کی دندونتو کشیدی ؟کودوم دندونته؟؟

ببین عزیزم ی سری وقتا دندون رو ک میکشی به امپولش حساسیت داری درد شدید و اصن انگار دهن باز نمیشه و التهاب داره این بخاطر حساسیته اس که حتی گاهی اوقات لپ رو هم درگیر میکنه تا یه هفته ام همینطوره 

اما اگا درد داری تو همه فکت میپیچه و گوش دردم داری این عفونته یا ورم خیلی زیاد به حالت ابسه

کی دندونتو کشیدی ؟کودوم دندونته؟؟ ببین عزیزم ی سری وقتا دندون رو ک میکشی به امپولش حساسیت داری درد ...

دندون هفتمو کشیدم چون عقلم ریشه نهفته داش ابنو خراب کرده بود بایدمیکشیدم.اخه یه دوهفته پیش اون یکی دندون هفتموکشیدم مشکل نداشتم این داره روانیم میکنه

دندون هفتمو کشیدم چون عقلم ریشه نهفته داش ابنو خراب کرده بود بایدمیکشیدم.اخه یه دوهفته پیش اون یکی د ...

دندون با دندون فرق داره 

این چیزای ک گفتمو بخور حتما سر ساعتش بخور نوافنم الان بخور ۴ساعت بعدم دوباره بخور تا یک روز 

تحت هیچ شرایطی دهنتو داغ نکن چون عفونت داشته باشی به مغزت میزنه مورد داشتیم ب مغز زده بود و طرفو به اتاق عمل کشوند