2821
2789

کسی که ماه پیش کرونا گرفته و یک هفتست خوب شده و دوباره ۳_۴روز قبل تستش منفی شده و بدجور سرفه میکنه ایا دوباره کرونا گرفته؟

میخوام بدونم ایا بعد کرونا دوباره بلافاصله کرونا میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید از دکتر بپرسید ولی بر حسب تجریه احتمالا " کرونای طولانی " یا لانگ کوید است. یعنی کرونا خوب میشه اما برخی علایم تا ماهها می تونه بمونه. من سال قبل کرونای چینی گرفتم  اما برخی علایم از سر درد تا تنگی نفس تا ماهها بود. دفعه دوم هم ماه پیش گرفتم و الان هم چند روزه تنگس نفس ، سر درد و ... گاها دوباره ایجاد میشه. ولی باز در هر حال از پزشکان انلاین یا حضوری بپرسید. 

باید از دکتر بپرسید ولی بر حسب تجریه احتمالا " کرونای طولانی " یا لانگ کوید است. یعنی کرونا خوب میشه ...

اها

خواستم بدونم وقتی یک هفتست خوب شدی دوباره کرونا داری با وجود سرفه های وحشت ناک؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید از دکتر بپرسید ولی بر حسب تجریه احتمالا " کرونای طولانی " یا لانگ کوید است. یعنی کرونا خوب میشه ...

توی دوران کرونا سرفه بود ولی عادی و گاه ها ولی الان دو دوزه شدیده خواستم بدونم دوباره کرونا گرفتم؟؟؟؟؟

توی دوران کرونا سرفه بود ولی عادی و گاه ها ولی الان دو دوزه شدیده خواستم بدونم دوباره کرونا گرفتم؟؟؟ ...

راونطور که شنیدم ، حتی ممکنه برخی علایم موقع ابتلا نباشه اما بعد از بهبودی دیده بشه. مثلا من دفعه اول علایم پوستی یا لخته خون نداشتم. اما یکی دو ماه بعد از خوب شدن ، علایم پوستی و یک کبودی روی دستم ایجاد شد. اما در هر حال باید از پزشک مشورت کنید. سایت دکتر میسا قیم اطلاعات  خوبی دارهو مشاوره انلاین هم داره.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز