2777
2789
عنوان

این ادم عاشقه؟؟؟

124 بازدید | 13 پست

یه دختری پشت کنکوریه دو ساله با یه پسری دوسته

اون هربار از عید تا اخر تابستون میاد با پسره گرم میگیره قراره میذاره ...خلاصه جوری رفتار میکنه انگار عاشقه

بعد دوباره پاییز که میشه خیلی راحت پسررو ول میکنه میره پی کار و درسش دوباره سال بعد برمیگرده باز دوباره میره😐

بنظر شما عاشقشه؟

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

نه قطعا 

کاملا برای سرگرمی و تفریح میخوادش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن 

(🕊زیارتنامه ی شهدا🕊🌹اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱شادی_روح_شهدا_صلوات

عاشقش نیس

از رو عادتی ک بش کرده

عجب فرد مضخرفیه

بعد اون پسره ی خنگم دوباره اجازه میده وارد زندگیش شه؟؟؟

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
نه قطعا  کاملا برای سرگرمی و تفریح میخوادش

خداروشکر

عشق سابقم منو بخاطر این دختره ول کرده بود با اینکه من با تمام وجودم دوسش داشتم

الان اون دختره ولش کرده رفته 

پسره الان دوباره تنها شده یاد من افتاده پیگیر شده عوضی

عاشقش نیس از رو عادتی ک بش کرده عجب فرد مضخرفیه بعد اون پسره ی خنگم دوباره اجازه میده وارد زندگیش ...

اره هربار با اغوش باز میپذیرش😂😂

خداروشکر عشق سابقم منو بخاطر این دختره ول کرده بود با اینکه من با تمام وجودم دوسش داشتم الان اون د ...

هه💔

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan