2777
2789
عنوان

فیشیال پوست

4187 بازدید | 27 پست

بچه ها فیشیال تو مرکز خاصی انجام میشه یا آرایشگرا هم انجام میدن تو ارایشگاه ها؟

آرایشگرم الان تبلیغشو گذاشته و آف زده که فشیال تخصصی  صد تومن.

اصلا خوبه فشیال ، شما تاحالا رفتید؟، چند جلسه باید رفت و.....

ممنون میشم اطلاعاتی اگه دارید بهم بدید

پوست صورتتو پاکسازی میکنه و با ماسکای مخصوص ی حال به پوستت میده خوبه خیلی البته اگه کاربلد باشه و از مواد خوب استفاده کنه اره خوبه

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صد تمن خیلی گرونه مگه اینکه مرکز تخصصی زیبایی باشه ازون چند طبقه ها تو منطقه یکو دو تهران😂

باید تقریبا ۸ جلسه بری عزیزم

به پوست خودتم بستگی داره من ۶ جلسه رفتم به نظر خودم اوکی بود

ولی من ۵۰ تمن دادم هر جلسه

سعی کن پیش دکتر متخصص بری بهداشای تره.فشیال پیش دکتر ۵۰۰ ایناس تقریبا دکترا میگن هر یکی دوماه یبار بیاین البته برا درآمد زاییه.

بسته به جنس ومشکل پوستت یه دستگاها وموادی دارن که از اون استفاده میکنن برای پاک سازی وآبرسانی واینا

شما چند میدید؟ و چند وقت یکبار میری عزیزم

من از برج ده پارسال اولين نوبتم بود اوايل ٤٨٠

الان ٦٠٠

ماهي يكبار نوبت ميده ولي من به خاطر كاراي دخترمو اينكه نميتونم جايي بذارمش دوماه يه بار شده اما بعد جلسه اول و دوم تغيير انچناني نميبيني مرتب بري متوجه ميشي

فشيال عادي من ميرم 

اگه تحصصي بري حدود يه تومن

صد تمن خیلی گرونه مگه اینکه مرکز تخصصی زیبایی باشه ازون چند طبقه ها تو منطقه یکو دو تهران😂 باید تق ...

مگه همون پاکسازی صورت و نگفت 

والا من شهرستان تهرانم سه ماه پیش یه خانمه انجام داد صد گرفت ازش

مگه همون پاکسازی صورت و نگفت  والا من شهرستان تهرانم سه ماه پیش یه خانمه انجام داد صد گرفت ازش

بله همونو میگن، خانومع خیلی زرنگ بوده والا، دوست من تو یه مرکز زیبایی تو شهرک غرب تهران رفته هر جلسه ۷۰ تمن

خودمم ۵۰ تمن تو کردستان

بله همونو میگن، خانومع خیلی زرنگ بوده والا، دوست من تو یه مرکز زیبایی تو شهرک غرب تهران رفته هر جلسه ...

چه خوب منم میخواستم انجام بدم وقتی گفت شنیدم صد بیخیال شدم ولی درست یه ساعت روش کار کرد

اگه اصفهاني من پيش ليلي سجادي ميرم عاااليهههه  الهام ناصري هم پيشش رفتم اونم خدايي خوب بود

ببخشید وقتی میرین مثلا چه کارهایی انجام میدن آحه من تا به حال نرفتم فقط دیدم اونا با هم فرق داشت کاراشون