2789

هیچ تعبیری نداره، چون اصلا تعبیر بی معناست

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام جانا انشالا تعبیرش خیر هست اول بگین  تو خواب خون دیدین ؟؟ اگر دیدین خواب باطل هست اگرندیدین تعبیرداره 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
بله

خب میگی خونو دیدی پس باطل هست ولی یه سوالی از خانواده بپرسین قرار بوده کاری برای مادر بزرگتون انجام بدن که احیانا ندادن 

خب میگی خونو دیدی پس باطل هست ولی یه سوالی از خانواده بپرسین قرار بوده کاری برای مادر بزرگتون انجام ...

راستش از شما چه پنهون عمه های من میونه ی خوبی با مادرم ندارن و بهش بدبین هستن مادربزرگم مقداری پول و طلا داشت که میگفت خرج مراسمم بشه و بدین به یکی که نماز و روزه های نخوندمو بگیره چون مادربزرگم ۹ تا بچه دنیا اورده بوده و بعد از دنیا اومدن بچه هاش تا چهل روز نمیتونسته نماز بخونه خلاصه اینکه همه ی این کارها رو انجام دادیم مقداری پول اضاف اومده مادربزرگم به خواب مادرم اومده و گفته برام قربونی کنین  پولش هم پیش عمه هاس مادرم هم چون اونا حرفشو باور نمیکنن چیزی نگفت بهشون

راستش از شما چه پنهون عمه های من میونه ی خوبی با مادرم ندارن و بهش بدبین هستن مادربزرگم مقداری پول و ...

پس زنگ بزنین به عمتون  عین حرفی که مادر بزرگتون به مادرتون گفتنو بهشون بگین وخوابی که دیدینو تعریف کنید وبگید بهمون گفتن تعبیرش این هست واینکه گردن خودشونه که عمل کنن یا نه اینطوری مادرتون هیج دینی به گردنشون نیست خدا رحمتشون کنه روحشون درآرامش باشه 🙏🙏🙏🙏🌹🌹