شوهر بنده خداش اگه بفهمن زنش داره خیانت میکنه احتمالا اره میگن به شوهرش ولی به اسم شوهرشه فک نکنم مشکلی پیش بیاد
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
یه کاربر بود زمان مجردیش دوست پسر داشته بعد ازدواج تمام چتها و همه رو پاک کرده بود و تمام شوهرش تل شو بازیابی کرد تمام چتها و عکساا رو در آورده بود نزدیک دو سال تا پای طلاق رفت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چطور مردا خیانت کنن یه چت کنن زنا خودشونو میکشن:| این خانوم تماس تصویری هم داشته چرا اصن ازدواج کرده وقتی هنوز نمیتونه با این و اون نلاسه نمیگم من فرشتم من اتفاقا عوضی تر از خودم ندیدم اما متعهدم
همونطور که اگه الان مرد خیانت کرده بود ذره ای ناراحت نمیشدم از اینکه دستش روبشه واسه ی این خانمم اصلا ناراحت نمیشم اگه شوهرش بفهمه به هر حال زدی ضربتی ضربتی نوش کن😉