2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میاید دوستم یه غلطی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 26 پست

شوهر بنده خداش اگه بفهمن زنش داره خیانت میکنه احتمالا اره میگن به شوهرش ولی به اسم شوهرشه فک نکنم مشکلی پیش بیاد

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

یه کاربر بود زمان مجردیش دوست پسر داشته بعد ازدواج تمام چتها و همه رو پاک کرده بود و تمام شوهرش تل شو بازیابی کرد تمام چتها و عکساا رو در آورده بود نزدیک دو سال تا پای طلاق رفت 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو عزیزم ی اشتباهی کرده 

چطور مردا خیانت کنن یه چت کنن زنا خودشونو میکشن:| این خانوم تماس تصویری هم داشته چرا اصن ازدواج کرده وقتی هنوز نمیتونه با این و اون نلاسه نمیگم من فرشتم من اتفاقا عوضی تر از خودم ندیدم اما متعهدم 

خط بنام شوهرشه؟ دوستت اینقدررررر نترسه تو چرا می ترسی!😂

والا !!! 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

اسی احساس میکنم خودت باشی چون خیلی نگرانی دوستت انقد نترسیده که تو ترسیدی مشکوکی

ازم کمک خواست منم اینجا مطرح کردم گلم ، حالا اینکه کی چی فکر کنه برام مهم نیست🙃 اگه راهی کمکی داری براش ممنون میشم اگه نداری که تاپیک های جدید دیگه منتظرتن

وقتی تو دلم تکون میخوری انگار دنیا رو بهم میدن، عاشقتم دختر نازم😍 من مامان خوبی نیستم اما میدونم تو خیلی بهتر از منی عشق دلم🥰❤