2777
2789
عنوان

قبلش چیکار کنم

59 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من روی پوستم خیلی حسام و اینکه پوست من گندمی متنایل به سفید بود من چند وقته داخله بسته بندی انجیر کار میکنم پوستم

خیـــــــــــــــــلی سبزه تر شده و این خیلی عذاب دهندست 

راه کاری ندارید بتونم جلوی گیری چیزی کنم 

اگر میدونید لطفا دریغ نکنید 

بسته بندی انجیر چیه؟ینی به خاطر گرما تیره شده؟

آلوورا بگیر قیمتشم خیلی کمه هرشب قبل خواب بزن به صورتت صبح بشور خیلی عالیه بعد یه هفته تاثیرشو میبینی

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الوورای خانگی نمیشه؟ 

نمیدونم من همین کاکتوساش گرفتم ژلای داخلش خالی کردم

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐
اها بعد نمیدونی قبل از رفتنم به صورتم چی بزنم که گرده نشینه روش  این راه کاری مه دادی پوستمو ر ...

نمیدونم والا اگه اذبت نمیشی ماسک بزن یا ازین محاافظای صورت

آره آلوورا هم ضد لک هم روشن کننده خیلی خوبه