2777
2789
عنوان

میخام ....

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 35 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگه باهام رفیق باش  خیلی دوس دارع باهاش مشروب چیز بخورم

ایکاش قبلش قشنگ تحقیق می کردی 😔

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
ایکاش قبلش قشنگ تحقیق می کردی 😔

بابا پسر داییمه 

ولی چون خیلی رفت امد نداشتیم زیاد با اخلاقش اشنا نبودم

ولی شب خاستگاری گفتم باید درو سیگار با الکل خط بکشی گف باشه ولی بعدش ....

من فقط میخام بترسونمش  هرچند خودش بهم میگه بیا بکش  ولی بنظرم چون میدونه نمی کشم میگه ...

نه عزیزم میخواد یه همپا پیدا کنه و دیگه غرولند نشنوه.به نظرم به جای عوض کردن اون خودتو عوض کن و سیگاری بودنشو قبول کن چون خودش همچین تصمیمی نداره و هرکاریم تو بکنی بی فایدس.کمکو به کسی میکنن که خودش کمک بخواد

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
بابا پسر داییمه  ولی چون خیلی رفت امد نداشتیم زیاد با اخلاقش اشنا نبودم ولی شب خاستگاری گفتم ...

روانشناسا می گن به نیت عوض شدن مسی باهاش ازدواج نکن چون 90 درصد عوض نمیشه وقتی خودت میدیدی سیگارو الکل می خوره نباید قبول می کردی الکل رو نمیشه ترک کرد کلا می گن طرف الکلیه یعنی معتاده  رو بچه اتونم تاثیر داره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
روانشناسا می گن به نیت عوض شدن مسی باهاش ازدواج نکن چون 90 درصد عوض نمیشه وقتی خودت میدیدی سیگارو ال ...

اونجور الکلی ک ن مثلا تو جمع های خونوادگی همه کی باهم شرابی چیزی یذرع میخورن 

بخدا نمیتونم قبول کنم سیگاری باشه  دیوونه میشم

اونکه سیگاری هست میگن یه پایان تلخ بهتراز تلخی بی پایانه نهایتش اونی که اذیت میشه خودتی.یا قبولش کن یا همین دوران نامزدی تموم کن.خودتم گفتی قول داده ولی ترک نکرده پس روی حرفش حسابی نیست

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
اونکه سیگاری هست میگن یه پایان تلخ بهتراز تلخی بی پایانه نهایتش اونی که اذیت میشه خودتی.یا قبولش کن ...

نمیشه تو فامیل بد میشه.

ابروی بابام میره 

خودم دوشیزه نیستم.

دوسش دارم . 

ربطمون بدک نیس فقط این کاراش خراب می کنه

میگه باهام رفیق باش  خیلی دوس دارع باهاش مشروب چیز بخورم

گریم گرف بااین حرفت...... من سر این ماجرا جوری خورد شدم ک هیچکی نفهمید. میدونم دوسسش داری میدونم عاشقشی یا بزار برو یا بجنگ و پای انتخابت وایسا عشق بنظرم دلیل خوبی برا ترک باشه اول مطالعتو زیاد کن راجب این موضوع و رفتار مناسب رو بلد باش بعدشم ی روانشناس میتونه کلی بهت کمک کنه منم برم یکم دنبال اطلاعات و مشاوره همینجا برات میزارم نتیجه رو