2777
2789
عنوان

میخام ....

174 بازدید | 35 پست

میخام سیگار بکشم 

ببینم چی داره ک نامزدم نمیتونه ترک کنه 

چی داره ک وقتی اعصابش خورده می کشه 

ولی میخام ازش پنهون کنم 

شاید وقتی فهمید بخاطر منم ک شده بزاره کنار

اگه خودت گرفتارش شدی چی؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارت بچه گانست😐

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

یه فیلمی بود بازیگر نقش یوسف بازی کرده بود عاشق دختری معتاد شده بود دختره مهناز افشار بود پسره هر کاری کرد دختره ترک کنه نتونست اخرش گفت منم معتاد میشم ببینم تو چرا نمی تونی ترک کنی دختره ترک کرد پسره نتونست کارتن خواب شد اخرش ایذر گرفت و مرد

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
از همین میترسم  ولی من ارادم قویه شاید تونستم بزارم کنار  ولی گاه گدار میخام بکشم

بنظرم این کارو نکن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دختر دایی من سر اینکه شوهرش کشیداونم شروع کرد الان روزی دوبسته میکشه 

جلوی بچه هاش هم میکشهخیلی بده 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

یه فیلمی بود بازیگر نقش یوسف بازی کرده بود عاشق دختری معتاد شده بود دختره مهناز افشار بود پسره هر کا ...

من فقط میخام بترسونمش 

هرچند خودش بهم میگه بیا بکش 

ولی بنظرم چون میدونه نمی کشم میگه 

دختر دایی من سر اینکه شوهرش کشیداونم شروع کرد الان روزی دوبسته میکشه  جلوی بچه هاش هم میک ...

شما ی راه چاره بهم بگید 

بخدا دیگ دارم دیوونه میشم 

دیگ چاره ای برام نمونده 

شما ی راه چاره بهم بگید  بخدا دیگ دارم دیوونه میشم  دیگ چاره ای برام نمونده

ببین مشکلش چیه 

ببرش پیش روانشناس 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

من فقط میخام بترسونمش  هرچند خودش بهم میگه بیا بکش  ولی بنظرم چون میدونه نمی کشم میگه ...

عجب مردیه عوض اینکه به جاهای خوب تشویقت کنه میگه بکش شوخیشم قشنگ نیست

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا