دوستان کسی اینجا مشکل معده داشته ؟ راه حلی سراغ دارین واسه درمان میکروب معده؟ من همش معده درد دارم جوری که قفسه سینم و کلیم همه جام درد میگیره شبا اصلا نمیتونم بخوابم
درمانش بری دکترم سخته حالا از ما راه حل میخای😂آموکسی سیلین و فاموتیدین بیسموت داروهاش ولی حتما برو دکتر چون همه جای معده تو زخم میکنه ...
من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکترم رفتم اندوسکپی هم انجام دادم کلی دارو و همه چی مصرف کردم اصلا هیچ فایده ی نداره
اندوسکپی سخت بود؟؟؟؟؟؟
من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
نه اصلا بیهوشت میکنن متوجه نمیشی همش ده دقیقه طول میکشه بعدش هم اصلا درد یا چیز دیگه ی نداره
آهان ممنون...عزیزم پزشکت رو عوض کن این درمانش سخته ولی حتما درمان داره...من خیلی ها رو دیدم درمان شدن