2777
2789
عنوان

کوردای غیور

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 99 پست
من نامزدم کرمانشاهی هس لهجه خیلی شیرینی دارن و خودمم یادگرفتم حرفاشون هم متوجه میشم😁

وای خوشبحالت من هیچ حالیم نیس در حد چندکلمه بعضی وقتا داریم تلفنی حرف میزنیم  یکیو یهو میبینه حرف میزنه باهاش منم چون هیچی حالیم نمیشه و زیاد فسفرای مغزم میسوزه اون لحظه قط میکنم  ک رگای مغزم رگ ب رگ نشه😂😂😂

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم اره بستگی داره ب خوده ادم وخانواده جهازم با برادرت بود؟

آررررررررررررررررررررره.

جهاز. عروسی.بعدا بچه دار شدن. سیسمونی. همه چی. البته اینطوری به ما نگفته بودند

الان تو کامنتها خوندم رسمشونه. من نمیدونستم.

برخورد عروسمون با همه بد بود و هست. با همه دعوا داره. خیلی فرق میذاره بین خانواده ها.

ما باید گرونترین اسباب بازی برای بچه  اش ببریم همه کادوهامون و لباسا باید مارک و برند باشه

ولی مثلا مادربزرگش از شنبه بازارم خرید کنه مهم نیست. اونو میذاره رو سرش.

مال مارو میندازه یک گوشه. خب میدونی آدم دلش میشکنه  

آررررررررررررررررررررره. جهاز. عروسی.بعدا بچه دار شدن. سیسمونی. همه چی. البته اینطوری به ما نگفته ب ...

چ بدجنس خو جهاز ک نمیبرد  حداق سر مهریه یکم باهاتون راه میومد خیییلی صبورینا  

شما ک همه چیو قبول کردید دیگ چراباهاتون بد رفتاری میکنه  

بنظرم کلا مهریه نگیر. مشخص کنید تا بعد عقد خونه رو بنام تو بزنه

بدون مهر ک خانوادم قبول نمیکنن من همسرم چندتاخونه داره ولی حس میکنم اگ خودم بگم بزن ب اسمم خیلی بد میشع میدونم بعدا خودش ب مناسبتی میزنه   مامانمم گفته حالا ک مهر سکه نمیزارن پشت قواله یچیزی بزنه ب نامت ولی من دوس نداشتم گفتم ن خودش دلی بزنه بهتره 

حتی یه قاشق هم دختر نمیبره

برا ما اینطور نیست

کورد کلهریم‌.پدر مادرمم اصالتا واسه میاندربندن کلا فامیلامون اونجان

البته من وخواهرم جهیزیه نداشتیم ولی بخاطر رسم نبود

من خودم یه سری بالشت و خورده ریز داشتم

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
درسته اما این مربوط به خیییلی قدیماست حتی اون وقتام دختر وظیفه ی بردن  رخت خواب خونه شو داشته ...

سمت ما هنوزم کسی از پدر و مادر دختر توقع یه سوزن هم نداره

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
چ بدجنس خو جهاز ک نمیبرد  حداق سر مهریه یکم باهاتون راه میومد خیییلی صبورینا   شما ک همه ...

آره. حالا جهاز و مهریه و اینا مهم نیست به خدا.

رفتارهاشون بد بود. برادر من که خیلی دوستش داشت همچی رو گوتاه اومد ما یک بار هم چیزی نگفتیم.

اما خدا جای حق نشسته عزیزم. کارماش به خودش برگشت.

بدون مهر ک خانوادم قبول نمیکنن من همسرم چندتاخونه داره ولی حس میکنم اگ خودم بگم بزن ب اسمم خیلی بد م ...

انقدر میدونمو اعتماد دارمو... نزن ازین حرفا 

همه چی از همه کس بعیده. نگفتم مهریه نگیر،، شما شونصد هزارتا سکه هم مهر بگیری تهش قسط بندی میکنن ده بیس میلیون.... خونه رو به عنوان مهریه بگیر دیگه🤷🏻‍♀️

ببین و بگذر ، وخاطر به هیچکس مسپار...کاربرقدیمي
  میگف  ک کرمانشاه میشه والا نمیدونم خودمم دقیق

عزیزم خیلی نزدیک هست به کرمانشاه 

شاید اونا خودشون رو جز کرمانشاه بدونن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘