سلام من بچه شمالم و قراره تو همین هفته عشقموخانوادش بیان خواستگاری میشه ازرسمو رسوماتون بگین ؟شنیدم سکه نمیزارین برا مهریه درسته؟درضمن اونا کورد کرمانشاهن
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بیشتر به کرمانشاهیا میخورن تا کوردستان اما خلق و خو و رسم و رسوم منظورمه شایدم اونایی که من ...
درسته گلم
مردم بی شیله وپیله ی هستن
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
هزارتا؟؟والا من اصلا برام مهریه مهم نیس چون دوسش دارم و میدونم بعدا ده برابر مهریه برام تلاش ...
ان شالله خوشبخت باشی عزیزم
برادرم خیلی دوستش داشت. قبول کرد. من راستش به غیر اونا با کردهای دیگری برخورد نداشتم. اینو که میگم به همه کردها تعمیم ندیم ولی طرف ما آدم خوبی نبود و خانواده اش هم خیلی اذیتمون کردند.
😘نمیدونم چجوریه ولی من بیشترکردهایی ک اطرافم دیدم جه زن چه مرد بانمک بود😂🥰
عزیزم 😄😍😘😘😘
شما لطف داری🌹🌹🌹❤