2777
2789
عنوان

کوردای غیور

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 99 پست
کوردا بنظرم اکثرشون خوشگلن و دلنشین😍

فدات گلی🙏😍😄

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ما عروسمون کرد کرمانشاه بودن(بعدا معلوم شد نبودن ) همون اول هزارتا سکه گذاشتند که برادرم قبول کرد.

هزارتا؟؟والا من اصلا برام مهریه مهم نیس   چون دوسش دارم و میدونم بعدا ده برابر مهریه برام تلاش میکنه و هیچی کم نمیزاره برام  برادرت چطوری قبول کرد  ؟

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر به کرمانشاهیا میخورن تا کوردستان اما خلق و خو و رسم و رسوم منظورمه  شایدم اونایی که من ...

درسته گلم

مردم بی شیله وپیله ی هستن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
هزارتا؟؟والا من اصلا برام مهریه مهم نیس   چون دوسش دارم و میدونم بعدا ده برابر مهریه برام تلاش ...

ان شالله خوشبخت باشی عزیزم

برادرم خیلی دوستش داشت. قبول کرد. من راستش به غیر اونا با کردهای دیگری برخورد نداشتم. اینو که میگم به همه کردها تعمیم ندیم ولی  طرف ما آدم خوبی نبود و خانواده اش هم خیلی اذیتمون کردند.

کردای دیگ رو نمیدونم ولی جای ک هستیم خونه نمیشه ب نامش زد  ینی اصلا قبول نمیکنن

من کورد کرمانشاهم

کاری ب رسم ندارم. 4 تا حق اصلی. جهیزیه همه وسایل سنگین با پسر.مهر هم خونه. 

بقیش چرته، ایران همه چی ب نفع مرده. خودمون باید پشتوانه درست حسابی داشته باشیم. قبول نکنم ینی دوسم نداره و منم دیگ زورش نمیکنم میتونه بره🤷🏻‍♀️

ببین و بگذر ، وخاطر به هیچکس مسپار...کاربرقدیمي
😘نمیدونم چجوریه ولی من بیشترکردهایی ک اطرافم دیدم جه زن چه مرد بانمک بود😂🥰

عزیزم 😄😍😘😘😘

شما لطف داری🌹🌹🌹❤

ان شالله خوشبخت باشی عزیزم برادرم خیلی دوستش داشت. قبول کرد. من راستش به غیر اونا با کردهای دیگری ب ...

مرسی عزیزم اره بستگی داره ب خوده ادم وخانواده

جهازم با برادرت بود؟

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌