2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم😕

390 بازدید | 28 پست

قدم ۱۶۲

وزنم۵۲

هیکلم لاغره هصوصا بازو مچ دستام.من خودم دوست دارم یکم پر تر بشم نمیخوام زیاد چاق شم فقط از حالت ضعیف بودن دربیام

دختر داییم ۶ سال ازم کوچیک تره ماشالا سه برابر منه اینقدر پهن شده یه پاش مساوی دوتا پای من.همه میگن تو جون نداری.تو فلانی

راهکاری برای چاق شدن چه صورت چه بدن یا قوی تر شدن ندارید؟

خوبه وزنت 

من ۱۶۰قدم 

وزنم۴۲😐

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

عزیزم با این خصوصیات کجات لاغره دقیقا😐💖

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدم بگم خوشبحالت 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

من ۱۶۴ وزنم ۴۷ لاغرم ولی لاغر خوش تیپ 

یه ماه ب دستور پزشک قرص الارژنین ۱۰۰۰ خوردم ۵کیلو اضافه وزن داشتم عالی اصلا هم شکم نکردم 

ولی وقتی قرص هارو ترک کردم دوباره کم کم برگشتم ب حالت اول دکتر گفت باید چندماه ادامه بدی تا تصویب بشه اما من حوصله نداشتم

کلی گفتن پودر بخور گیاهی صنعتی هیچ تاثیری رو من نداش

ولی میگن شیر خشک و ژله برا صورت خیی چاق کننده ک من استفاده نکردم هنوز

😂امیدوار شدم ب خودم از خودت راضی؟  من هی بم میگن بی جونی اعصابم خورد میشه.مثلا یه پادچ سنگین ...

😁من قبلنا همیشه ۴۷بودم به خاطر مشکل معده ام شدم ۴۲

یه عالمه عرق و قرص و دارو هم خوردم هیچ فایده ای نداشت فقط کبدمو داغون کردن و جوش زدم

راضی باش به وزنت،من اشتهام افتضاحه 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘