2777
2789
عنوان

خانواده همسر

415 بازدید | 32 پست

سلام. من راهم دوره ماهی یه بار می رم شهرستان..سه روز اونجا هستیم. هر روز برای ناهار می ریم خونه مادر شوهر و تا عصر اونجاییم..برای شامم می ریم خونه مامانم..

چند وقت پیشم صبحونه خونه مادر شوهر بودیم و قرار بود ظهر بریم خونه مامانم....خواهر شوهرم زنگ زد گفت برای شام بیاید خونه ما..

من اون روز خیلی مشغله داشتم..عصر ساعت سه ارایشگاه..ساعت پنج نوبت چشم پزشکی..شبش هم بلیط برگشت داشتیم..گفتم برای شام نمی یایم می یایم یه سر بهتون می زنیم و می ریم..

خواهر شوهرم زنگ زد به مادر شوهر و چی گفته بود که مادر شوهرم لجش گرفت و به من گفت ظهر اینجا بمونید..گفتم به مامانم قول دادم بریم اونجا اخه من عصر این ور و اون ورم و بعدم می ریم خونه خواهر شوهر..

از اون روز من دیگه روی خیر و خوشی ندیدم..

مادر شوهرم با پدر شوهرم دیگه نمی گذارن به حال خودمون باشیم..اگه برای ناهار می ریم اصرار می کنن برای شامم بمونیم.پدر شوهرم داد می زنه می گه کجا می رید برید؟ .خوب من می خوام خانواده خودمم ببینم علاوه بر اون رفتار خوبی هم باهام ندارن..تو حرفاشون نیش و کنایه می زنن..

چی بگم چکار کنم که دیگه اصرار نکنن..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه کی بریم کی نریم چقدر کجا بمونیم به شوهر میگم دیگه توروخدا نریم 

منم دیگه سیر شدم از رفتن..با این حال که دلم برای خانواده خیلی تنگ شده چند ماهه دیگه نرفتم..خودم اینجا تنها دارم افسردکی می گیرم

ببخشید کاملا معلومه از اول رو دادی بهشون و جوری رفتار کردی که به خودشون جرعت میدن که ازت بپرسن کجا میری و چیکار میکنی 

والا منه مجرد به خانواده خودمم اجازه نمیدم از یه حدی بیشتر تو زندگیم ورود کنن 

الانم فکر نمیکنم بتونی روندت رو تغییر بدی و بخوای تو روشون وایسی 

بهتره به خانوادت بگی با پدر شوهرت حرف بزنن و بگن حق نداری تو رفت و آمد دختر ما دخالت کنی

منم دیگه سیر شدم از رفتن..با این حال که دلم برای خانواده خیلی تنگ شده چند ماهه دیگه نرفتم..خودم اینج ...

من دو تا جاری دیگه دارم مثل من راه دورن یکیشون اهوازه اون یکی پیش منه تهرانه..

جاری که پیش منه هم دیگه تسلیمشون شده به منم می گه سمیه خودتو نجات بده هر وقت می ری اونجا یه روز کامل بمون..قید خانواشو ادم باید بزنه..می گه اونا جاری اهوازیه رو می بیننن چون هیچ کسو نداره هر وقت می ره اونجا همش خونه اونهاست..اون وقت انتظار دارن ما هم همین طور باشیم

واییی عین شرایط منو داری 

منم مادر شوهرم پدرشوهرمو پر میکنه که داد بزن روشون بگو حق نداری چایی برید 

ولی من گوش نمیدم 

خودم شنیدم به شوهرم گفت شب حق نداری خونه کسی بخوابی یعنی خونه بابامو میگه😶جلومن بش گفتا

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ببخشید کاملا معلومه از اول رو دادی بهشون و جوری رفتار کردی که به خودشون جرعت میدن که ازت بپرسن کجا م ...

شوهرم هیچی نمی گه..پدر شوهرم این قدر بی چشم و رو و سر زبون دار و دست و رو شستس که هر چی بگی دو تا می گذاره روش جواب می ده...من پدر ندارم فقط مادر دارم چند وقت پیشم مادر شوهرم این قدر به مادرم حرفایی زده بود مامانم بیماری قلبی داره تا چند روز حالش بد بود..

واییی عین شرایط منو داری  منم مادر شوهرم پدرشوهرمو پر میکنه که داد بزن روشون بگو حق نداری چایی ...

اره منم مادر شوهرم پدرشوهرمو پر می کنه خودشو می کشه کنار..

شوهرم هیچی نمی گه..پدر شوهرم این قدر بی چشم و رو و سر زبون دار و دست و رو شستس که هر چی بگی دو تا می ...

پس اگه شوهرت نمیگه خودت دست به کار شو 

حالا خودت هیچی حداقل رو مادرت غیرت داشته باش اجازه نده از گل نازک تر بهش بگن 

پدرشوهرت هر چی گفت توهم جوابشو بده آخرش مجبور میشه برای اینکه خار و خفیف نشه کوتاه بیاد

پس اگه شوهرت نمیگه خودت دست به کار شو  حالا خودت هیچی حداقل رو مادرت غیرت داشته باش اجازه نده ...

مادرم می گه تو اصلا به روی خودت نیار که چیزی به من گفتن..اگر چه من باهاشون قهر کردم و از اون موقع تحقیر و توهیناشون صد برابر شد