2821
2789
عنوان

سخت ترین داغ

864 بازدید | 32 پست

سلام 25 روز پیش برادر جوونم رو از دست دادم یک سال بود عقد بود و داشتیم برا عروسیش آمده می شدیم نامزدش جهازش رو هم آورده بود و بعد صفر عروسیشون بود تا اینکه برادرم که پرستار بود تو بخش کرونا ایست قلبی کرد. من خواهر ندارم و تنها یه برادر داشتم 26 ساله. که پسرم بیشتر از پدرش اونو دوست داشت الان دایم صدای گریه های پدر و مادرم بلنده. من عاشق برادرم بودم شش سال ازمن کوچکتر بود و از بچه ام بیشتر دوسش داشتم. شما  از داغ های سختی که دیدید از تجربیاتتون بگید چطور کنار اومدید من غم خودم یه طرف  از طرف دیگه همش می ترسم بلایی سر پدر و مادرم بیاد با این همه غم و فشاری که تحمل می کنند غصه نامزدش هم یه طرف دیگه.دلم برا همشون می سوزه همش میگم خدایا چطور کمکشون کنم که اندوهشون کمتر بشه الان خونه خودمون رو ول کردم و با همسر و دوتا بچه ام خونه پدر و مادرم ماندگار شدیم. نظم زندگی خودم هم به هم ریخته...کاش یه بچه ای ازش می موند برای خانواده کم جمعیت من نعمت بزرگی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول پدرم دو سال بعد مادرم. خیلی خیلی سخته 

ولی باید تحمل کرد.

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

عزیزم خدا به دل همتون ارامش بشه🖤

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خدارحمتش کنه ....عزیزم بهترین کار اینه تو زود برگردی ب زندگی شخصی خودت و همه چی را مثل قبل کنی غصه نامزدشم نخور اون اول جوونیشه دوباره ازدواج میکنه و با پدرت حرف بزن بگو بخاطر مادرت اوضاع را اروم کنه و نباید زیاد ب داغ بشینن ....خداصبرتون بده

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

منم دوتا برادرجوون ازدست دادم.خیلی سخت.خدا بیامرزدش برادرتون.یک مدتی نذارید پدر ومادرتون تنها بمونن.اگه می تونن محل سکونتشون عوض کنن.اینا خیلی تاثیر داره.البته هیچ وقت مرگ عزیزان ادم فراموش نمیشه.فقط کمی کمرنگ تر میشه.