2777
2789
عنوان

سونوی قلب 😍🤲🏻

172 بازدید | 20 پست

امروز میرم برای سونو قلب 🥺

خیلی استرس دارم 😰

مییشه دعاکنید ایشاالله قلب کوچولوش تشکیل شده باشه 😍♥️

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

انشالله توکل به خدا صلوات فرستادم برای نی نیت

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
انشالله توکل به خدا صلوات فرستادم برای نی نیت

عزیزدلم ممنونم ♥️♥️

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تشکیل شده 😊

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ان شاءالله تشکیل شده 😍😘😘😘مبارکه😍😘

مرسی عزیزدلممم😍😍

خواهش عزیزدلم😍😘😘صداش رو شنیدی بهم بگو😍😘😘

حتمااا😍😍😍

مبارکه🥰 انشاالله سلامت باشه  شیرینی شو نمیدی؟؟😉

مرسی گلی 😍

علی الحساب اینو داشته باش👈🏻💋😁

انشالله تشکیل شدده😍 منم هفته بعدمیرم انقد استرس دارم زمانم نمیگذره

اخ اره دقیقاااا 

هر روز سه روز گذشت برامن 🤣🤣

ایشالللله که تشکیل سده براشمام😍😍😍