2777
2789
عنوان

سونوی قلب 😍🤲🏻

162 بازدید | 20 پست

امروز میرم برای سونو قلب 🥺

خیلی استرس دارم 😰

مییشه دعاکنید ایشاالله قلب کوچولوش تشکیل شده باشه 😍♥️

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

انشالله توکل به خدا صلوات فرستادم برای نی نیت

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
انشالله توکل به خدا صلوات فرستادم برای نی نیت

عزیزدلم ممنونم ♥️♥️

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشکیل شده 😊

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ان شاءالله تشکیل شده 😍😘😘😘مبارکه😍😘

مرسی عزیزدلممم😍😍

خواهش عزیزدلم😍😘😘صداش رو شنیدی بهم بگو😍😘😘

حتمااا😍😍😍

مبارکه🥰 انشاالله سلامت باشه  شیرینی شو نمیدی؟؟😉

مرسی گلی 😍

علی الحساب اینو داشته باش👈🏻💋😁

انشالله تشکیل شدده😍 منم هفته بعدمیرم انقد استرس دارم زمانم نمیگذره

اخ اره دقیقاااا 

هر روز سه روز گذشت برامن 🤣🤣

ایشالللله که تشکیل سده براشمام😍😍😍