میخام موهامو مردانه بزنم رنگم بزارم چه رنگی بزنم بهم بیاد پوستمم سبزه هست اگه عکس رنگ دارین بزارین
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
اَی اینو بدون پسر ها دنبال دختری دختر هستن گفتم که اگر دنبال پسری این رو حداقل مد نظر بگید
نه دنبال پسری نیستم تنوع میخام بدم
موهام خیلی پرپشته کمی موج دار یه مدت میخام راحت شم قدشم اصن بلند نمیشه فقط تا روی شونهم میاد میخام کمی راحت باشم ازبس هرساعت شونه میزنم