2777
2789
عنوان

بخشش مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 48 پست
نبخشی هم میتونه.ولی با دردسر.ولی ببخشی دیگه راهش صاف و هموار میشه.بعدش هم مگه پول مهریه شما الان نقد ...

جواب ندادی.چی بگم حالا که گفتم می‌بخشم.چجوری بگم پشیمون شدم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چون اون فکر می‌کنه من دعوا راه میندازم که طلاق بگیرم و مهریمو بگیرم.درصورتی که زندگیم خوبه یک بچه دا ...

هیچ موقع چیزی که قانونا و شرعا حقتونه نه زبانا،نه زمان ابراز علاقه بخاطر احساساتی شدن و نه موقع دعوا بخاطر عصبانیت و....نه زبانا و نه عملا نبخشید.مگه همسر شما تمام وظایف همسریش رو کامل بجا میاره.خب تامین مسکن وظیفشه.الان انجام نداده و ب این بهانه میخواد شما مهریه خودت رو ببخشی.چیزی که حقته رو‌میخوای ببخشی بابتش وظیفه همسرت رو باهاش بخری ؟مثلا تامین مسکن وظیفه همسرته میخوای با مهریت تامین مسکن رو ب دوش بکشی.یعنی هم از حقت بگذری و هم وظیفه اون رو انجام بدی.

هیچ موقع چیزی که قانونا و شرعا حقتونه نه زبانا،نه زمان ابراز علاقه بخاطر احساساتی شدن و نه موقع دعوا ...

افرین حتی بخاطر این حقش میتونه تمکین نکنه تا براش محل مناسب زندگیشو فراهم کنه مردا خیلی پررو شدن باید بعضی چیزا رو بهشون فهموند

دیشب لفظی گفتم می‌بخشم که فکر نکنی دنبال پولم.حالا امروز بگم نمیبخشم؟چجوری بگم که نگه زدی زیر حرفت؟چ ...

چقدر برات مهمه که بگه زدی زیر حرفت.اگه مهریت رو بخشیدی بعد اون زد زیر حرفش چی؟

رو دروایستی رو بذار کنار.بگو‌نمیبخشم.

حالا چجوری بگم نمیبخشم و پشیمونم؟که نگه زدی زیر حرفت

شما رودروایستی رو بذار کنار.حرفی در مورد مهریه نزن.اومد گفت بریم محضر ببخش،بگو من به این شرط میبخشم که خونه بخری بزنی ب اسم خودم.اول بخر ب اسمم بزن منم میبخشم.

شما رودروایستی رو بذار کنار.حرفی در مورد مهریه نزن.اومد گفت بریم محضر ببخش،بگو من به این شرط میبخشم ...

پول خرید نداره.داشته باشه هم نمیزنه اون پدرسگ تراز این حرفاش.منو خام کرده تا مهریمو ببخشم هرگوهی خواس بخوره اونوقت بیاد خونه بزنه به نامم.

هیچ موقع چیزی که قانونا و شرعا حقتونه نه زبانا،نه زمان ابراز علاقه بخاطر احساساتی شدن و نه موقع دعوا ...

من اول زندگی گفتم میام مشترک زندگی میکنم.اما الان میبینم واقعا اذیتم.الان کارم دادگاهی بشه حق با اونه یا من؟اینم بگم دست بزن داره فحش میده .دست بزن یعنی در حد کبودی‌.

جواب ندادی.چی بگم حالا که گفتم می‌بخشم.چجوری بگم پشیمون شدم؟

جواب دادم.

کلا رودر وایستی رو بذار کنار.امروز با رودروایستی پیش میری فردا بخاطر امروزت پشیمون میشی.

جواب دادم.گفتم که بگو من گفتم میبخشم سر قولم هم هستم.اول برو یه خونه بگیر ب اسمم بکن،روی چشمم،چرا که نه،مهریه رو تمام و کمال میبخشم.بهش بگو مگه نگفتی مهریمو ببخشم برام یه خونه میگیری،اول تو بگیر منم میبخشم.

افرین حتی بخاطر این حقش میتونه تمکین نکنه تا براش محل مناسب زندگیشو فراهم کنه مردا خیلی پررو شدن بای ...

هیچ مردی اجازه تعرض به حق یه زن رو نمیده وقتی زن بر اساس احساسات یا عصبانیت تصمیم نامعقولی نگیره.چیزی که حقشه میخواد بگذره ازش که وظیفش رو بجا بیاره.چه معنی میده.تامین خوراک ،پوشاک،مسکن ب عهده مرد هست و مهریه هم حق زنه.چه دلیلی داره که از حقش یه زن بگذره که مرد وظیفه اصلیش رو بجا بیاره.

پول خرید نداره.داشته باشه هم نمیزنه اون پدرسگ تراز این حرفاش.منو خام کرده تا مهریمو ببخشم هرگوهی خوا ...

خب ببین ،شما مهریت الان نقد تو حسابت نیست.تو حساب شوهرت هم نقد نیست.پس بخشش مهریه یه بهانه برای خلاصی از تو و بچته.تو ببخشی فقط یه پواَن مثبت ب همسرت میدی و جاده رو صاف میکنی که هر کاری خواست بتونه سرتون بیاره.پولی که نقد نیست بخشش اون ب همسرت هم کمکی ب بهبود زندگیت نمیکنه.مطمئن باش همسرت برات نقشه داره.

[QUOTE=209231730]من اول زندگی گفتم میام مشترک زندگی میکنم.اما الان میبینم واقعا اذیتم.الان کارم دادگاهی بشه حق با اون ...[/QUOTEمراقب باش بهت آسیب نزنه ولی اگه زد حتما در شیفت صبح برو پزشکی قانونی که کامل برات آسیبهات رو صورت جلسه کنن.در شیفت عصر و شب برو اورژانس و‌ویزیت آزاد بگیر و تو پذیرش بگو‌برات تشخیص رو بزنن نزاع و درگیری.برو و حواست باشه کل وقایع و آسیبهات رو‌مو ب مو در دفتر ریپورتشون یادداشت کنن.یا تو خونه اگه کتکت زد زنگ برن اورژانس اجتماعی اگه اشتباه نکنم شمارش 123هست بذار بیان و به خاطر همسرآزاری صورت جلسه کنن.فقط تاریخ دقیق مراجعه ب پزشکی قانونی یا اورژانس یا تماس با اورژانس اجتماعی رو یادت باشه.اینا مدرک محکمه پسند هستن.و البته ب هیچ‌عنوان از خونت نزن بیرون بعد میره میگه تمکین نمیکنه.تو خونت واستا نهایتا میری دادگاه درخواست نفقه میکنی.

بازم با یه وکیل مشورت کن.

[QUOTE=209231730]من اول زندگی گفتم میام مشترک زندگی میکنم.اما الان میبینم واقعا اذیتم.الان کارم دادگ ...

نرفتم که زندگیمون نیفته سرزبونا.😓یه بار سرهمین کارش میخواستم زنگ بزنم پلیس بیاد.نذاشت گوشی رو ازم گرفت.بعد دعواها خیلی پشیمون میشه عین چی عذرخواهی میکنه