2777
2789
عنوان

بخشش مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صیغه ۹۹ساله چیه؟

یعنی اقاهه باید تا ۹۹ سال با هوو زندگی کنه..و زن اول ناراضیه بره طلاق بگیره..از اونجایی که زن اول مهریشو بخشیده بود بدون یک ریال طلاقش داد

🌹همیشه عشق باشد..همیشه برکت🌹کورد کرمانشاه
بخدا من دنبال طلاق نیستم اون میگه ببخش نمیدونم چه فکری تو سرشه.شاید اگه بخشیدم رفت یک زن دیگه بگیره ...

کلا نبخش.گفت ببخش.بگو مهریه حق زنه.منم نرفتم الان ب اجرا نذاشتم که هول و ولا ورت داشته.مطمئن باش نقشه داره.اگه نقشه نداره چرا باید بدون دلیل بگه بیا ببخش.

بزرگترین اشتباهه.خواهرانه بهت بگم ب هیچ‌عنوان نبخش

اشتباه نکن.حتی زبانا اعلام ب بخشیدن نکن.بگو مهریه حق زنه،من که نرفتم اجرا نذاشتیم داریم زندگی عادیمو ...

چون اون فکر می‌کنه من دعوا راه میندازم که طلاق بگیرم و مهریمو بگیرم.درصورتی که زندگیم خوبه یک بچه دارم.خودشم دیشب بین حرفاش گفت من فقط مهریه سر راهمه وگرنه طلاق می‌گرفتیم.و بعدش ی حیله ای ریخت که من بگم می‌بخشم و توام برام در مقابلش خونه اجاره کن.اگه مهریهمو ببخشم اون می‌تونه زن دوم بگیره؟

وای خاک بر سرم جدی؟ازدواج مجدد مگه اذن از زن اول شرط نی؟

ببین راه برای دور زدن قانون زیاده‌.مثلا بره زن بگیره خون تورو بکنه تو شیشه،آخر سر مجبور بشی از همه چی بگذری فقط خودت رو خلاص کنی.فک نکن اونایی که میرن زن دوم میگیرن همشون رفتن از زنشون اجازه گرفتن.کدوم زن عاقلی حاضر میشه زندگیش رو با یکی دیگه شریک شه.خیلی از مردا با مشاوره کرفتن از وکیل و آدمای کار بلد قانون رو دور میزنن.همسر شما داره راه مسالمت آمیز و بدون دردسر رو در پیش میگیره.پس نبخش که بعدا احساس نکنی سرت کلاه گذاشته

ببین راه برای دور زدن قانون زیاده‌.مثلا بره زن بگیره خون تورو بکنه تو شیشه،آخر سر مجبور بشی از همه چ ...

دیشب لفظی گفتم می‌بخشم که فکر نکنی دنبال پولم.حالا امروز بگم نمیبخشم؟چجوری بگم که نگه زدی زیر حرفت؟چه جمله ای به کار ببرم؟

چون اون فکر می‌کنه من دعوا راه میندازم که طلاق بگیرم و مهریمو بگیرم.درصورتی که زندگیم خوبه یک بچه دا ...

نبخشی هم میتونه.ولی با دردسر.ولی ببخشی دیگه راهش صاف و هموار میشه.بعدش هم مگه پول مهریه شما الان نقد تو حسابته که بخوای ببخشی با اون بخواد برات خونه بگیره؟مهریه رو سند ازدواجه.شما هم الان نرفتی ب اجرا نذاشتی و اونم الان نقد از حسابش برنداشته بریزه تو حساب شما.پس الان پول نقدی بابت مهریه نه تو حساب شماست و نه تو حساب همسرتون.عملا پولی در کار نیست.اون بخواد میتونه بره برات خونه بگیره.نیاز ب این همه بهانه تراشی نیست که تورو مجبور ب بخشش مهریه کنه.

نبخشی هم میتونه.ولی با دردسر.ولی ببخشی دیگه راهش صاف و هموار میشه.بعدش هم مگه پول مهریه شما الان نقد ...

حالا چجوری بگم نمیبخشم و پشیمونم؟که نگه زدی زیر حرفت

نبخشی هم میتونه.ولی با دردسر.ولی ببخشی دیگه راهش صاف و هموار میشه.بعدش هم مگه پول مهریه شما الان نقد ...

پ چرا بهونه میارع؟یعنی دوسم نداره ولی پولی هم نداره که به عنوان مهریه بده و همه چیو تموم کنه؟

چون اون فکر می‌کنه من دعوا راه میندازم که طلاق بگیرم و مهریمو بگیرم.درصورتی که زندگیم خوبه یک بچه دا ...

اگه مهریتو ببخشی هر لحظه که همسرت بخادمیتونه بدون دلیل طلاقت بده چون حق طلاق هم با مرده بعد هرکاری که دوست داشت میتونه بکنه 

ببخشید مالو منالی داره وضعیت مالیش خوبه چرا میترسه از مهریت

ن والا عادیم .شاید اون یک سد جلوش.و میخواد ی جوری برش داره و ب راحتی پای طلاق را پیش بکشه