2777
2789

😑هعی

حضوری بازدید داری؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑هعی حضوری بازدید داری؟

من پدرم و خوانواده جون خبر ندارن نمیتونم بازدید حضوری انجام بدم اما هرچی از مشخصات گوشی بخوایی برای اطمینان ویدوکال میکنم سالم بودن گوشی ببیین

من پدرم و خوانواده جون خبر ندارن نمیتونم بازدید حضوری انجام بدم اما هرچی از مشخصات گوشی بخوایی برای ...

😑تهمت نمیزنم اما مطمعنم کلاهبرداری

تو میتونی گوشیتو پست کنی نمیتونی بیای بیرون نشونش بدی؟

عجباااا

@نی_نی_یار_3  

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

😑تهمت نمیزنم اما مطمعنم کلاهبرداری تو میتونی گوشیتو پست کنی نمیتونی بیای بیرون نشونش بدی؟ عجباااا ...

شما باور نکن حرف منو آدمی نیستم که پول  حروم بیارم تو زندگیم منم شما مجبور به کاری نکردم الکی تهمت نزنید ممنون 

😑تهمت نمیزنم اما مطمعنم کلاهبرداری تو میتونی گوشیتو پست کنی نمیتونی بیای بیرون نشونش بدی؟ عجباااا ...

همچی گوشی هستش از فاکتور گرفته تا وسایلش گقتم همچی از گوشیم میفرستم کلاه بردار باشم هیچ  وقت نمیفرستم ک

شما باور نکن حرف منو آدمی نیستم که پول  حروم بیارم تو زندگیم منم شما مجبور به کاری نکردم الکی ت ...

🤣🤣🤣🤣شعاراتو دوستداشتم

منو مجبور نکردی ولی نمیخام کسیم گول بخوره تو این اوضاع

بعد فروش خونوادت نمیفهمن؟

همچی گوشی هستش از فاکتور گرفته تا وسایلش گقتم همچی از گوشیم میفرستم کلاه بردار باشم هیچ  وقت نم ...

منم همچی از یه گوشیه ایفونه ۱۲پرو میفرستم😍🤣والا خا

🤣🤣🤣🤣شعاراتو دوستداشتم منو مجبمنور نکردی ولی نمیخام کسیم گول بخوره تو این اوضاع بعد فروش خونوادت ...

ببین ی سری جریان خانوادگ هست که نمیتونم قبل بگم منم تمام شرایط به شما گفتم میتونید بگید نه من با این شرایط نمیخام نیاری به تهمت و فحاشی نیست به نظرم ادبیات حفظ کن

منم همچی از یه گوشیه ایفونه ۱۲پرو میفرستم😍🤣والا خا

خود هرجور صلاح میدونی کسی مجبورت نکرده به کاری خداشکر مردم مس شما عقل دارن من اونقد حیون نیستم بخوام تو این وضعیت اقتصادی کلاه برداری کنم

گوشی میدم دوستم پست میکنه من نمیتونم از خونه در بیام دیگ نمیتونم تمام شرایط زندگیم برات بازگو کنم