2777
2789

عزیزم من با این دکتر سز نشدم ولی اومدم بت بگم اصلا نترس توکل به خدا کن و برو ،خیلی هم خوبه هیچ مشکلی هم برات پیش نمیاد،این ترس و استرس فقط تو ذهنته وگرنه اون بیرون هیچی نیست،خب زایمان کلا سخته ولی نه اونقدر که از پسش بر نیای،پمپ درد حتما بگیر،شیافم که بت میدن ،دردتو متوجه نمیشی اصلا،از عمل هم نترس اینا انقدر عمل کردن که دیگه وارد شدن،فقط بگو اطرافیان برات سوره انشقاق بخونن تا زایمانت انشاالله اسون بشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من با این دکتر سز نشدم ولی اومدم بت بگم اصلا نترس توکل به خدا کن و برو ،خیلی هم خوبه هیچ مشکلی ...

ممنونم عزیزم توروخدا برام دعا کنید من تا حالا رنگ اتاق عملم ندیدم همش فکر میکنم میمیرم بچم میمونه 

ممنونم عزیزم توروخدا برام دعا کنید من تا حالا رنگ اتاق عملم ندیدم همش فکر میکنم میمیرم بچم میمونه&nb ...

منم تاحالا اتاق عمل نرفته بودم تازه مشکل انعقادی داشتم دارو مصرف میکردم همش افکار منفی میومد تو ذهنم الان میگم چقد الکی غصه خوردم،،،،بخدا هیچی نیست که بخوای بترسی،بت پیشنهاد میدم بری خاطرات سزارینی هارو تو همین نی نی سایت سرچ کنی و بخونی،مرحله به مرحله میدونی چی میشه و علمت زیاد میشه دیکه نمیترسی،فقط دکترو بیمارستان خوب برو همین

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
منم تاحالا اتاق عمل نرفته بودم تازه مشکل انعقادی داشتم دارو مصرف میکردم همش افکار منفی میومد تو ذهنم ...

فداتشم عزیزم خیلی بهم امید دادی ولی این نظراتو میخونم خیلیا میگن خیلی درد داره و تودل آدمو خالی میکنن

فداتشم عزیزم خیلی بهم امید دادی ولی این نظراتو میخونم خیلیا میگن خیلی درد داره و تودل آدمو خالی میکن ...

بدن هرکس فرق داره،ولی پمپ درد بگیر دیگه دردت خیلی کم مبشه،شیافم بزار مسکن هم بگو بزنن برات خیالت راحت درد نمیفهمی