2777
2789
عنوان

کله پاچه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 33 پست

عزیزم من پحتم.از حدود هشت نه ساعت قبل بزار تو قابله.اب بریز.ما یکم گندم و نخود هم میریزیم.پیاز بزرگ و زردچوبه یکم و سیر چند حبه بریز تو قابلمه.یکم دنبه هم بندازی خوشمزه تر میشه.یکی دو ساعت به خوردن مثل ابگوشت یه پیاز رنده کن با دنبه بکوب یکم تفت بده ادویه بزن بریز تو قابلمه.بعدم بیار نوش جان کن

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

تمیزه  یه بار که بجوشونم ابشو خالی کنم؟

اره یبار با آب خالی بذار بجوشه بعد چن دقیقه ابو بریز دور و دوباره قابلمه رو بشور و پر آب کن و این دفعه ادویه و ... اضافه کن 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول میزاری تو‌قابلمه یه جوش بخوره کف که‌کرد کفشو بگیر یا ابشو بریز باز از اول قابلمه اب کن و‌کله بزار با پیاز سیب زمینی وگوجه رنده . ادویه ولپه یا نخورد ... بزار رو اجاق با شعله متوسط اندازه چهار پنج‌ساعت کامل پخته میشه نرم نرم میشه گوشتش

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

دوستم اول یبار یه جوش کوچولو میداد بعد ابش رو میرخت 

بعد با چند تا پیاز درسته خام‌. لیمو عمانی . نخود ابگوشی. زیره سیاه . زردچوبه. اویشن یه کوچولو شنبیله خشک خیلی کم . اینا میزاشت میپخت چتد ساعت 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
قابلمه که کله تو ظرفتون جا شه آب هم روش رو بگیره.  

ممنون عزیزم🥰

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
من نميتونم تحمل كنم بوشو عمم درست ميكنه دعوتمون ميكنه((چون ميدونه مامانم درست نميكنه)) من توو حياط ...

وااای حالا که بحثشو میکنم بوش به مشامم رسیده دلم‌خواس ...من‌خودم پاکش میکنم بعد میپزم 

عزیزم من پحتم.از حدود هشت نه ساعت قبل بزار تو قابله.اب بریز.ما یکم گندم و نخود هم میریزیم.پیاز بزرگ ...

ممنون عزیزم 😘😘

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
اره یبار با آب خالی بذار بجوشه بعد چن دقیقه ابو بریز دور و دوباره قابلمه رو بشور و پر آب کن و این دف ...

ممنون عزیزم ❤

اول میزاری تو‌قابلمه یه جوش بخوره کف که‌کرد کفشو بگیر یا ابشو بریز باز از اول قابلمه اب کن و‌کله بزا ...

ممنون عزیزم 🥰

دوستم اول یبار یه جوش کوچولو میداد بعد ابش رو میرخت  بعد با چند تا پیاز درسته خام‌. لیمو عمانی ...

ممنون عزیزم 😘

من نميتونم تحمل كنم بوشو عمم درست ميكنه دعوتمون ميكنه((چون ميدونه مامانم درست نميكنه)) من توو حياط ...

راستی خیلی خوشحالم ریپلایم کردی میدونی که‌من عاشقتم 

وااای حالا که بحثشو میکنم بوش به مشامم رسیده دلم‌خواس ...من‌خودم پاکش میکنم بعد میپزم 

عزيزمم😅

خوبه ك كله پاچه دوست داري واقعا منبع ويتامينه….

من يبارم سعي كردم بخورم البته توو بارداري كه خيلي ضعيف شده بودم ولي فاجعه بوود🥲🤦🏼‍♀️

همون نازنین سابقم (nazaniiiin) گویا اختیار پولمو نداشتم ترکیدم 😂 (( من دیگه اون اوس موسی سابق نیستم ))🤪